Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μενεγάκη-Βανδή-Μπαλατσινού: Κάποτε κολλητές και σήμερα… ούτε κουβέντα



Την περίοδο που στην Ελλάδα όλα ήταν τέλεια και αναφέρομαι στην εποχή μεταξύ του 2002 και 2009, όσοι πρόλαβαν έκαναν καβάτζα.



Άλλοι πάλι φρόντισαν να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην πιστωτική Ελληνική κοινωνία μέσα από εφήμερες… δήθεν σχέσεις με τους ιδιοκτήτες περιοδικών και εφημερίδων.

Άλλοι προσπάθησαν-και μέχρις ενός σημείου κατάφεραν-ν΄αλλάξουν την εικόνα τους-για τους πολλούς- χωρίς ωστόσο να καταφέρουν ν΄αποβάλλουν την λαϊκουριά τους.

Μια λαϊκουριά που υπήρχε και υπάρχει εξαιτίας ενός τεραστίου ελλείμματος παιδείας. Και άλλοι να το παίξουν παράγοντες με τα λεφτά των… άλλων παραφράζοντας το δόγμα Ωνάση.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο τρεις γυναίκες εκφράζοντας πλήρως τα παραπάνω έγιναν κολλητές. Και ήταν τόσο κολλητές που κάποτε στις πιάτσες των περιοδικών όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ισχυρό δεσμό. Από τη μια η τριάδα κι από την άλλη η Λυμπέραινα με τις πιο κυριλέ παρέες της.

2013 και οι ισορροπίες πλέον έχουν αλλάξει πολύ. Πάνε τέσσερα χρόνια που το παρεάκι διαλύθηκε. Η Δεσποινούλα τραβήχτηκε διαφωνώντας με το διαζύγιο με τον Λάτσιο-και έχουμε να την δούμε χρόνια στην εκπομπή της ξανθιάς-, η Τζενούλα μπήκε στο μάτι της Νίτσας καθώς η τελευταία θεώρησε υπεύθυνη την κουμπαρούλα της για την διαρροή της πρώτης φωτογραφίας στα Άχλα με τον Ματεό στον Θέμο… και η Νίτσα πλέον βρίσκει φιλική συντροφιά σε καφετζούδες και Αστρολόγες. Και όλα αυτά τα μηνύματα το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δυο ξανθών πρώην φίλων από τις εκπομπές τους κάνουν τους μυημένους να γελούν.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πώς υπήρξαν και στιγμές απείρου κάλους, συνεπεία των διαφωνιών τους. Για παράδειγμα στο Κολωνάκι, όταν μια από τις πρωταγωνίστριες έριξε ποτήρι με κρασί στην άλλη προκαλώντας γέλια και αποστροφή στους θαμώνες. Και δεν αναφέρομαι στο σκηνικό της Μυκόνου Τζένη… ξέρεις εσύ!

Κι επειδή αυτή η ιστορία έχει πολλά επεισόδια θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με γαργαλιστικές λεπτομέρειες… Εις το επανιδείν!




Πηγή: nassos.blog