Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το κατούρημα, το ξύλο και οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τη χθεσινή εκπομπή του Μπογδάνου


Η χθεσινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον ΣΚΑΪ! Τι συνέβη όμως και είδαμε αποσπάσματα από τις προηγούμενες εκπομπές του δημοσιογράφου, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός είχε στείλει δελτίο τύπου;





Από το πρωί οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι ότι ο καλεσμένος του Μπογδάνου, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, γνωστός στο Διαδίκτυο και ως Ponzi, έκανε την ανάγκη του, ούρησε μέσα στο στούντιο και σταμάτησε το γύρισμα της εκπομπής Ευθέως!
Οι δυο άντρες λέγεται ότι λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και κάποια στιγμή ο καλεσμένος σηκώνεται όρθιος και άρχισε να φωνάζει «κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους» και έτσι η εκπομπή δεν προβλήθηκε!
Το gossip-tv.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο τύπου του ΣΚΑΪ, αλλά η επικοινωνία δεν κατέστη εφικτή, όσο για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια»! Πώς σχολίασε το γεγονός ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης; Ο ίδιος έγραψε: «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω «Σταμάτη Μαλέλη κόφτο» απλά για να ξέρετε»!




Πηγή: treloi