Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Αυτά είναι τα 8 σημάδια πως δεν σε βλέπει φιλικά!



Λοιπόν, κυρίες μου, αν έχετε έναν φίλο άντρα και αναρωτιέστε αν σας γουστάρει, ορίστε τα 8 σημάδια:...



1. Θέλει συνέχεια να σε συντροφεύει. Είτε είστε στο σχολείο, είτε στην δουλειά, είτε απλά περπατάτε στον δρόμο, αν σε γουστάρει, θέλει να είναι συνέχεια μαζί σου. Αν σου ζητάει συνέχεια να είστε μαζί στο εργαστήριο, ψάχνοντας τρόπους να είναι ο συνέταιρος σου σε μια εργασία, τότε σε γουστάρει. Εμπιστευτείτε με, αυτή η συμβουλή είναι αλάνθαστη.

2. Σου ζητάει να βγείτε. Αισθάνεσαι συνέχεια ότι εσύ είσαι αυτή που πρέπει να προσκαλέσεις τους άντρες φίλους σου για να βγείτε; Λοιπόν, αν σε γουστάρει, τότε θα είναι αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα. Τώρα, δεν εννοώ ότι ο κάθε άντρας που σου ζητάει να βγείτε σε γουστάρει, αλλά αν παρατηρήσεις ότι ο κολλητός σου σου ζητάει συνέχεια να βγείτε- είναι σημάδι!

3. Σε πειράζει….
Είναι αυτό το παλιό ρητό όπου όταν σε ένα αγόρι αρέσει ένα κορίτσι… τότε είναι συνεχώς κακός μαζί της. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κολλητός σου πρέπει να είναι κακός απέναντι σου, αλλά προφανώς σε πειράζει, έτσι; Τι γίνεται με τον σαρκασμό; Εμπιστέψου με, αν το τραβήξει λίγο περισσότερο, σε γουστάρει πολύ και θέλει να δει την αντίδραση σου στο χιούμορ του!

4. Σε κοιτάζει επίμονα. Τον πιάνεις συχνά να σε κοιτάζει επίμονα; Συνέχεια απομακρύνει το βλέμμα του όταν τον πιάνεις να σε κοιτά; Αυτό είναι ακόμα ένα σημάδι ότι σε γουστάρει.



5. Κάθεται όσο το δυνατόν πιο κοντά. Υπάρχει πάντα πολύ λίγος χώρος ανάμεσα σας όταν κάθεστε; Μήπως συνέχεια θέλει να κάτσει δίπλα σου, σε αντίθεση με τους φίλους του; Είναι σημάδι, κυρίες μου!

6. Ζητά την βοήθειά σου Αν ξέρεις κάτι για τους άντρες, τότε προφανώς ξέρεις ότι δυσκολεύονται να ζητήσουν βοήθεια. Μήπως ο κολλητός σου σού ζητά συνέχεια βοήθεια; Εργασία, συμβουλές για σχέσεις ακόμα κι αν δεν είναι σε σχέση; Τότε ίσως να θέλει να έχει σχέση… μαζί σου!

7. Σε ακούει πραγματικά. Θυμήθηκε τα γενέθλια σου; Σχετικά με εκείνο που είπες ότι ήθελες την προηγούμενη βδομάδα; Αν ο κολλητός σου σε ακούει, τότε σε γουστάρει, χωρίς αμφιβολία!

8. Σε κάνει να γελάς. Οι άντρες λατρεύουν να κάνουν τα κορίτσια να γελάνε. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα τους πράγματα στον κόσμο και αν ο κολλητός σου σε κάνει να γελάς συνέχεια, τότε θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι σε γουστάρει Αν σε γουστάρει, εν τέλει θα σου το πει, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν!




Πηγή: freemind.gr