Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αλλη το πρωί, άλλη το βράδυ -Πότε τελικά μία γυναίκα εμφανίζεται αμακιγιάριστη μπροστά στον σύντροφό της;



Ξυπνάτε και βλέπετε δίπλα σας τη σύντροφό σας τέλεια μακιγιαρισμένη. Το ρουζ είναι ακόμα στη θέση του, όπως και η μάσκαρα, ενώ τα χείλη της έχουν ένα φυσικό λαμπερό χρώμα. Πότε τελικά οι άνδρες βλέπουν το πραγματικό πρόσωπο της αγαπημένης τους; Πόσο καιρό κάνουν οι γυναίκες για να νιώσουν άνετες απέναντι στο σύντροφό τους χωρίς τόνους μακιγιάζ;



Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών (ποσοστό 80%) «καμουφλάρεται» διακριτικά για έναν ολόκληρο μήνα.

Πάνω από το 30% των γυναικών δήλωσε πως φοβάται να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ μπροστά σε έναν καινούριο ερωτικό σύντροφο, ενώ ποσοστό 60% ανέφερε πως δεν αφαιρεί το μακιγιάζ ούτε το βράδυ αν πρόκειται το ζευγάρι να κοιμηθεί μαζί.

Σύμφωνα με το onmed, αν και οι 30 ημέρες ήταν το περιθώριο που έδωσαν οι περισσότερες γυναίκες στον εαυτό τους, ποσοστό 17% δε δίστασε να συγκρατηθεί για δύο ολόκληρους μήνες πριν αποκαλύψει οποιοδήποτε ψεγάδι.

Η πιο αξιοσημείωτη διαπίστωση που προέκυψε από την έρευνα ήταν ότι το 8% των γυναικών περίμενε έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ ποσοστό 3% δήλωσε πως δεν έχει αφήσει ποτέ το σύντροφο να τις αντικρύσει χωρίς μακιγιάζ!

Οι λόγοι πίσω από αυτήν την τάση; Οι περισσότερες γυναίκες (58%) δήλωσαν πως θεωρούν τον εαυτό τους πιο ελκυστικό όταν φορούν μακιγιάζ και ποσοστό 28% δήλωσε πως νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση χάρη στο μακιγιάζ.





Πηγή: iefimerida.gr