Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η απόλυτη tweet porn γκάφα της American Airlines!



Αδιανόητη γκάφα έκανε η γνωστή αεροπορική εταιρεία US Airways μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Τwitter, όταν χρειάστηκε να απαντήσει με σχόλιο στα παράπονα πελάτη.



Έφτασε στο σημείο λοιπόν να επιστρατεύσει μία πορνογραφική φωτογραφία με αντικείμενο… πόθου ένα αεροπλανάκι-μινιατούρα Boeing 777 των αερογραμμών της και μία γυναίκα που το χρησιμοποιεί ως δονητή.

Το tweet φυσικά δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητο, αφού λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε χαμός στο Twitter, ενώ μέσα σε ελάχιστη ώρα το σχετικό hashtag έγινε και παγκόσμιο trend.

Φυσικά όπως αναμενόταν η εταιρία που έγινε ρεζίλι παγκοσμίως ζήτησε έστω και καθυστερημένα συγνώμη μαζεύοντας όπως μπορούσε την γκάφα ολκής που είχε κάνει νωρίτερα.

Το όλο περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας όταν μια νεαρή γυναίκα εξέφρασε τα παράπονά της προς το λογαριασμό της US Airways στο Twitter. Η Άλεξ έγραψε πως η πτήση της προς το Πόρτλαντ είχε καθυστέρηση ζητώντας παράλληλα δωρεάν ανταλλάγματα για την κακή αρχή που είχε το ταξίδι της.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα ήταν φυσιολογικά, μέχρι να έρθει η απάντηση από την αεροπορική των ΗΠΑ με το σκληρό πορνό που έγραφε χαρακτηριστικά: «Δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε Άλεξ. Παρακαλώ ενημερώστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών». Η απάντηση μέχρι εδώ ήταν λογική, αλλά εκείνο που «άναψε» την κουβέντα ήταν η φωτογραφία που είχε επισυναφθεί με μία γυμνή γυναίκα να «κάνει σεξ» με ένα αεροπλανάκι.

Μετά από 22 λεπτά -κατά τα οποία το tweet ήταν στον «αέρα»- η US Airways ζήτησε αρχικά συγνώμη για το συμβάν και εν συνεχεία προσπάθησε να απολογηθεί γράφοντας: «Ζητούμε συγνώμη για την ανάρμοστη φωτογραφία που πρόσφατα μοιράστηκε ως link σε μια απάντησή μας. Αφαιρέσαμε το σχετικό tweet και το περιστατικό ερευνάται».




Δείτε την original φωτογραφία



Σε ανακοίνωσή της πάντως αργότερα η US Airways τονίζει:

«Ζητούμε συγνώμη και για την ανάρμοστη φωτογραφία που πρόσφατα μοιράσαμε στο Twitter ως απάντησε σε κάποιο tweet. Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω εικόνα αρχικά δημοσιεύτηκε στο δικό μας λογαριασμό του Twitter από κάποιον άλλο χρήστη. Μάλιστα το είχαμε εντοπίσει και το είχαμε ξεχωρίσει για να το χαρακτηρίσουμε ως ανάρμοστο. Δυστυχώς, η εν λόγω εικόνα συμπεριλήφθηκε εκ παραδρομής σε απάντησή μας σε κάποιον πελάτη μας μέσω Twitter. Αμέσως καταλάβαμε το λάθος μας για αυτό και σβήσαμε το σχετικό tweet. Λυπούμαστε βαθιά και κάνουμε κάθε τι δυνατό για να αποφύγουμε ανάλογα λάθη στο μέλλον».







Πηγή: koolnews.gr