Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

5 τρόποι για να εντυπωσιασεις μία γυναίκα!



Μερικές μικρές αλλά θαυματουργές συμβουλές ώστε ν' αφήσεις τη γυναίκα που ποθείς με το στόμα ανοιχτό από τον θαυμασμό!



Εκφράσου όμορφα για εκείνη

Μη διστάσεις να της κάνεις ένα κομπλιμέντο μπροστά στους άλλους, κατά προτίμηση για τον χαρακτήρα της. Η γενναιοδωρία δεν αφορά μόνο στα υλικά αγαθά. Μόνο ένας άνδρας χωρίς συμπλέγματα εγκωμιάζει το ψυχικό μεγαλείο μιας γυναίκας.

Καν' την να νιώσει ασφάλεια

Ένας άνδρας που πατάει στα πόδια του, πρέπει να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πολύτιμες δίπλα του. Μην την κάνεις ν' αμφιβάλλει για τα συναισθήματά σου. Θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία. Οφείλεις να ξέρεις τι θες από εκείνη.

Δείξε της τα ταλέντα σου

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα στα οποία ξέρεις ότι είσαι καλός. Μπορεί να σε διακρίνει η υψηλή αίσθηση του χιούμορ ή ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Ίσως το ταλέντο σου να είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Αποκάλυψέ τής τό, με μετριοφροσύνη και δεν θα χάσεις.



Το να δείχνεις απλά ωραίος δεν αρκει πάντα

Οι σμιλεμένοι κοιλιακοί και τα γραμωμένα μπράτσα δεν έχουν να πουν απολύτως τίποτα αν δε συνοδεύονται από κάτι το πνευματώδες. Γιατί πάνω απ' όλα υπάρχει κάτι στα μάτια των ανθρώπων που μας ελκύουν. Να είσαι πάντα ο πιο καλός εαυτός σου. Δεν θ' αρέσεις σε όλες, αλλά θα δείχνεις σιγουριά. Και σιγουριά ίσον αυτοπεποίθηση.

Sexy δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις

Τα γούστα τον γυναικών είναι πολύ παράλογα όπως θα έχεις διαπιστώσει. Το αντικειμενικά ωραίο δεν έχει καμία σημασία γι' αυτές. Υπάρχουν άλλα πράγματα που οι γυναίκες μπορεί να θεωρούν σέξι σε έναν άντρα, όπως π.χ. όταν εκείνος εκπέμπει πηγαία αυτοπεποίθηση.

Μερικές μικρές αλλά θαυματουργές συμβουλές ώστε ν' αφήσεις τη γυναίκα που ποθείς με το στόμα ανοιχτό από τον θαυμασμό!




Πηγή: perfect5.gr