Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οι εφαρμογές που θέλουν να γίνουν facebook στη θέση του facebook



Βαρεθήκατε το facebook και το twitter;



Bαρεθήκατε με το twitter και πιστεύετε ότι το facebook είναι πλέον ξεπερασμένο; Για όλους εσάς που είστε λάτρεις των social media και έχετε κουραστεί με τα "συνηθισμένα", σας έχουμε καλά νέα.

Πέντε νέες εφαρμογές έρχονται να πάρουν την θέση των γνωστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται να γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο μας με τις μοναδικές τους δυνατότητες. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε συσκευές Android και iOS. Γνωρίστε τις:

1. Whisper / Secret :

Αν κάποιος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του αλλά συγχρόνως επιθυμεί να μοιραστεί με άλλους σκέψεις, συναισθήματα ή προβλήματα που έχει τότε η εφαρμογή Whisper είναι η ιδανική αφού σου επιτρέπει να έρχεσαι σε επαφή με άλλους ανθρώπους και ταυτόχρονα να διατηρείς την ανωνυμία σου. Παρόμοια εφαρμογή είναι και το Secret στο οποίο ο χρήστης μπορεί να συνομιλεί με επαφές του κινητού του ή του λογαριασμού του στο facebook αλλά συγχρόνως να μην δίνει τα προσωπικά του στοιχεία.

2. Bubblews

Αυτή η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει ποστ σε σχήμα φούσκας. Θυμίζει αρκετά το twitter αφού οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και να κάνουν like σε ποστ άλλων χρηστών. Πληροφορίες από το businnes insider το θέλουν να κατατάσσεται δίπλα στο facebook ως οι δυο εφαρμογές που μπορούν να σου αποφέρουν χρήματα.

3. Shots

Για τους λάτρεις των selfies φωτογραφιών η εφαρμογή αυτή είναι η κατάλληλη αφού δίνει στον χρήστη της την δυνατότητα να δημοσιεύσει τις αγαπημένες του φωτογραφίες και να επικοινωνήσει με μήνυμα με όποιον άλλον χρήστη επιθυμεί.

4. Snapchat

Τον τελευταίο καιρό η εφαρμογή αυτή γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στους χρήστες των social media. Με αυτήν την εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν φωτογραφίες, βίντεο και συνομιλίες. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι ο αποστολέας επιλέγει πόσο χρόνο θα παραμείνει το υλικό που έστειλε στην συσκευή του παραλήπτη.

5. We heart It

Ιδανική εφαρμογή για όσους είναι λάτρεις των φωτογραφιών είναι το We heart it. Μπορεί να μην είναι και τόσο καινούργια εφαρμογή καθώς υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια όμως τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να γίνεται πολύ διαδεδομένη. Σε αυτόν τον ιστότοπο ο χρήστης μπορεί να βρει μόδα, ταξίδια, φαγητό, γυμναστική και οτιδήποτε αποτελεί έμπνευση. Ο ιστότοπος είναι γνωστός και ως "Χώρος της έμπνευσης" ή "Μέρος για να μοιράζεσαι πράγματα που αγαπάς".




Πηγή: fpress.gr