Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η Τζένη Λάττου που σκέφτεται φανταστικά



Την Τζένη Λάττου δεν την ήξερα. Την έμαθα πριν μερικές μέρες, όταν φόρεσε την καινούργια φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στην εκδήλωση για την παρουσίασή της.



Αυτό θα αρκούσε για να ασχοληθούμε μαζί της, μιας και το κορίτσι έχει προσφέρει πολύ υλικό στα τόσα χρόνια που πορεύεται στον χώρο. Όμως, η Τζένη άνοιξε και το στόμα της, έκανε δηλώσεις και μας προσέφερε το βίντεο της χρονιάς.

"Σκέφτομαι φανταστικά", παύση, κοίταγμα στην κάμερα και ανούσιο χαμόγελο, σοβαρέυουμε ξανά. "Αισθάνομαι τέλεια, όποια κι αν είναι (η) -το άρθρο ίσως και να απουσιάζει- ομάδα, μπράβο, συγχαρητήρια και εις ανώτερα". Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης όταν την ρώτησαν πως αισθάνεται μία γυναίκα όταν φοράει μία ποδοσφαιρική εμφάνιση.

Τι εννοείς ότι κάτι δεν σου κολλάει μεταξυ ερώτησης και απάντησης;

Η Τζένη, που λες, είναι ένα κορίτσι ευθυτενές, με εκπληκτικό κορμί, που άρχισε καριέρα από τα κλαμπζ, όπου χόρευε με σχεδόν ανύπαρκτα ρούχα. Κάπου εκεί πρέπει να άρχισε να δηλώνει και μοντέλο, γιατί την είδα να έχει και φωτογραφίες σε στούντιο αλλά πάνω από όλα να κάνει παρέα με άλλες μοντέλες. Αυτό σημαινει πολλά.

Η Τζένη, όμως, είναι σπουδαγμένο κορίτσι. Έχει τελειώσει τμήμα της ΑΣΣΟΕ και είναι και γυμνάστρια. Όπως κατάλαβες, κάποιο λάθος έγινε στο μηχανογραφικό. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Σε μία της συνέντευξη είχε δηλώσει ότι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι "η προσωπικότητά μου και η θετική ενέργεια που βγάζω. Από εξωτερικά χαρακτηριστικά, θα έλεγα το χαμόγελό μου, το βλέμμα μου". Το βλέμμα και το χαμόγελο που κοίταγε την κάμερα στο βίντεο. Το βλέμμα και το χαμόγελο που σε κοιτάει στην παρακάτω φωτογραφία. Βλέμμα και χαμόγελο είπαμε, άνθρωπέ μου.

Επίσης στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε: "Η στάση μου και η συμπεριφορά μου δεν αφήνει περιθώρια για ανήθικες προτάσεις". Ακολουθεί η παρακάτω φωτογραφία. Σημείωση: Αν παρατήρησες κάτι εξωτικό πάνω της είναι επειδη είναι από τη Σιγκαπούρη. Βρε τη Σιγκαπούρη!










Πηγή: yupiii.gr