Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το youtube



Παρά το... μικρό της ηλικίας του, μιλά περί τις 25 γλώσσες και είναι στη λίστα με τα τοπ 5 των sites παγκοσμίως.



Δημιουργήθηκε από τρεις πρώην υπαλλήλους του paypal τον Φεβρουάριο του 2005. Ενα χρόνο αργότερα, το αγόρασε η Google και το... ανέβασε στα ύψη της επισκεψιμότητας.
Αρα είναι 8 χρόνων και προχωράει ακάθεκτο στα 9! Παρά το... μικρό της ηλικίας του, μιλά περί τις 25 γλώσσες και είναι στη λίστα με τα τοπ 5 των sites παγκοσμίως.

Αν τώρα επιθυμείτε να δείτε όλο το περιεχόμενό του, θα χρειαστείτε περισσότερα από 2.000 χρόνια συνεχούς... παρακολούθησης!

Ο λόγος για το youtube, που σίγουρα γνωρίζετε, αλλά είναι πιθανό να μην ξέρετε τις δυνατότητές του στο σύνολό τους. Και τούτο επειδή το site δεν λειτουργεί μόνο για να βλέπετε βιντεάκια.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να σώσετε τα βίντεο που βλέπετε στους υπολογιστές σας, να κατεβάσετε και να σώσετε μόνο το ηχητικό κομμάτι των βίντεο μετατρέποντάς το σε αρχείο mp3, να βάλετε υπότιτλους στα βίντεο, να ακούτε τραγούδια και παράλληλα να βλέπετε τους στίχους, να ζητήσετε να βλέπετε τα βίντεο σε HQ, και διάφορα ακόμα χρήσιμα που θα σας λύσουν τα χέρια και θα αναβαθμίσουν το youtube σας σε πανίσχυρο εργαλείο..

Ας δούμε λοιπόν πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το youtube:

1 Κατεβάστε -δωρεάν- τον youtube downloader Στη συνέχεια, μπορείτε να μετατρέψετε, να κατεβάσετε και να δείτε βίντεο από το youtube εύκολα και γρήγορα. Θέλετε high definition αποτέλεσμα, πολλές επιλογές «κατεβάσματος» και διαφορετικά προγράμματα για να διαλέξετε ποιο σας κάνει καλύτερα;

Τότε μπείτε ΕΔΩ και 208 προγράμματα για να κατεβάζετε βίντεο ειδικά από το youtube σας περιμένουν.

2 Εχετε «κολλήσει» με κάποιο τραγούδι, ή δεν μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάτε ένα συγκεκριμένο βίντεο; Κανένα πρόβλημα. Αντιγράψτε το link και θα βλέπετε ξανά και ξανά το αγαπημένο σας βίντεο.

3 Βαρεθήκατε να βλέπετε τα βίντεο από την αρχή και θέλετε να πηγαίνετε κατ' ευθείαν στο σημείο που σας ενδιαφέρει; Ωραία! Μπείτε ΕΔΩ. Και με δύο κινήσεις θα πάρετε link με το βίντεο που θέλετε, με τη διαφορά πως η αναπαραγωγή θα ξεκινά από το λεπτό και το δευτερόλεπτο που εσείς επιλέγετε.

4 Θέλετε να βλέπετε δύο βίντεο την ίδια στιγμή; Και αυτό γίνεται! Μπείτε σε ΑΥΤΗΝ τη διεύθυνση και θα τα βλέπετε διπλά!! (Αν φυσικά μπορείτε να... συγκεντρωθείτε)

5 Δεν είναι ανάγκη να περιορίζεστε στα βίντεο όταν μπορείτε να βλέπετε ολόκληρες ταινίες, έτσι δεν είναι; Μπείτε στη σελίδα youtube.com/movies, εντοπίστε την ταινία που θέλετε, πατήστε play και έτοιμη η ταινία, να την απολαύσετε όποτε θέλετε, να τη σταματήσετε όποτε βαρεθείτε και να την ολοκληρώσετε όποτε σας κάνει κέφι!

Τώρα πλέον έχετε καταλάβει πως δεν έχετε να κάνετε με απλό site, έτσι δεν είναι; Ενα πολυμηχάνημα στα χέρια σας σάς περιμένει να το ανακαλύψετε. Κάντε κλικ και ξεκινήστε λοιπόν!

Από την Ελευθεροτυπία




Πηγή: fpress.gr