Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ρόλο ηθοποιού ο Γιούρκας Σεϊταρίδης



Σαν γκεστ σταρ θα εμφανιστεί σε νέα τηλεοπτική σειρά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ανοίγοντας έτσι μία νέα «πόρτα» στο χώρο του θεάματος.



Στην νέα τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα θα εμφανιστεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο πρώην άσος των γηπέδων αφού τελικά δεν υπέγραψε σε κάποια ομάδα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είπε να αποδεχθεί την πρόταση του καλού του φίλου και σεναριογράφου της νέας τηλεοπτικής σειράς «Τρίχες» που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Όπως παραδέχεται ο ποδοσφαιριστής του είχε γίνει και στο παρελθον πρόταση να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο αλλά είχε αρνηθεί. Φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να δοκιμάσει και κάτι νέο.

Σε συνέντευξή του στην Real News ο ποδοσφαιριστής τόνισε :«Δεν με είχε κεντρίσει κάποια από αυτές. Η φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον δημιουργό της σειράς με έπεισε να το αποτολμήσε με χαρά και με άγχος»

Στην σειρά ο Σεϊταρίδης θα υποδυθεί τον εαυτό του :« εισβάλλω στο κομμωτήριο που δουλεύει η Ντόντο (κατά κόσμον Παρθένα Χοζορίδου) για να της πω πόσο τη θέλω, μετά την περιμένω με τη μηχανή μου έξω από τη δουλειά της και την παίρνω για το σπίτι μου και αργότερα τρώω… χυλόπιτα, αλλά μην τα προδώσουμε όλα!»









Πηγή: gaZZETTA.GR