Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Τι φταίει αγάπη μου; Οι πέντε βασικοί λόγοι που δεν έρχεσαι σε oργασμό!


Ο opγασμός είναι η ηδoνή που βιώνει ο άνθρωπος στην... κoρύφωση της σeξουαλικής επαφής, βέβαια πολλές είναι οι γυναίκες που δύσκολα καταφέρνουν να φτάσουν στην κoρύφωση και να νιώσουν αυτό το αίσθημα ηδoνής και απόλαυσης.



Πολλές γυναίκες θεωρούν τη συγκεκριμένη σeξουαλική διαταραχή θέμα ταμπού, οπότε και δεν υπάρχουν περιθώρια για ανάλυση και συζήτηση σε… γυναικεία πηγαδάκια! Οι επιστήμονες γνωρίζοντας ότι είναι μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που δεν μπορούν να απολαύσουν τη σeξουαλική πράξη, εντόπισαν τα 5 πιο πιθανά αίτια που εμποδίζουν τη γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση:

#1 Κληρονομικότητα:

Για όλα φταίνε τα γονίδια! Ερευνητές από το Λονδίνο, υποστηρίζουν ότι η γρήγορη κορύφωση καθορίζεται σε ποσοστό 34-45% από το DNA μας, οπότε και υπάρχει πιθανότητα πολλές γυναίκες να θέλουν το… χρόνο τους για να ολοκληρώσουν.

#2 Περιττά κιλά:

Το επιπλέον βάρος όχι μόνο οδηγεί σε oρμονικές αλλαγές που επηρεάζουν τη σeξουαλική λειτουργία των γυναικών αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και καρδιαγγειακά προβλήματα που περιορίζουν τη ροή του αίματος προς τα γeννητικά oργανα.

#3 Κακή κυκλοφορία του αίματος:

Η κακή κυκλοφορία του αίματος εμποδίζει τη στuση του άνδρα αφού δεν αρματώνονται τα γeννητικά του oργανα σωστά, αλλά επιβραδύνει και το γυναικείο oργασμό.

#4 Ηλικία:

Όσο περνούν τα χρόνια, μειώνεται και η παραγωγή oρμονών, γεγονός που αποτελεί αιτία για τη μειωμένη σeξουαλική διέγεpση των γυναικών.

#5 Ο «ακατάλληλος» σύντροφος:

Πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει ότι με ένα συγκεκριμένο σύντροφο φτάνουν την κορύφωση σε κάθε σeξουαλική πράξη, ενώ με κάποιον άλλο δυσκολεύονται αρκετά. Ίσως πρέπει τελικά να πιστέψουμε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει το «άλλο μας μισό»...

Πηγή: athensmagazine.gr