Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αυτές είναι οι πιο ακριβές βίζιτες του 2014. Πόσο κοστίζει μια βραδιά μαζί τους



Εντάξει τώρα. Κάθομαι και σκέφτομαι. «Τελικά ρε γαμώτο και σε αυτό η Ελλάδα είναι υπό το καθεστώς κρίσης;» Ναι είναι. Διότι κύριοι εντός των συνόρων το «μαλλί» είναι λίγο.



Όταν όμως τα κορίτσια μας δουλεύουν με γραφεία της Ισπανίας για παράδειγμα τότε η «περούκα» είναι «στούκα» που λένε και στη γλώσσα τους.

Τι εννοώ; Δεν σε γδέρνουν απλά. Σου παίρνουν το σκάλμπ. Αφορμή για να γράψω ήταν ένα αναπάντεχο ραντεβού που είχε φίλος με πολύ γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια στο Παρίσι πριν από μερικές μέρες.

Ο τυπάκος πήρε keyword ώς καλός πελάτης σε γνωστό site με βίζιτες του εξωτερικού μετά απο αρκετό καιρό στην αναμονή. Βλέπετε σε τσεκάρουν πριν σου δώσουν «Ροζ κάρτα».

Και όταν πάτησε για Ελληνίδες καλλονές του έσκασαν κάτι Ρωσίδες που το παίζουν Ελληνίδες στη χώρα μας, κάτι αποτυχημένες παρουσιάστριες-πανελίστριες, κάτι γυμνάστριες από το παρελθόν αλλά του έσκασε μια πολύ γνωστή κοπέλα της εγχώριας showbiz. Μιλάμε το αγόρι στην αρχή σάστισε.

Μου είπε ωστόσο πως την πλήρωσε 2000 ευρώ για την συνάντηση το δείπνο και την μια φορά που την έβαλε στο κρεβάτι.

«Τι λές ρε; » του απάντησα. Κι εγώ σκέφτομαι πως να πληρώσω τα 580 ΕΝΦΙΑ. Όπως και να χει ο τυπάκος πέρασε καλά… στο Παρίσι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα σε ένα ξενοδοχείο στην γραφική Μονμάρτη. Την επόμενη μέρα η κοπέλα-μετά από κάποιες selfie που έβγαλε για να δικαιολογήσει το ταξίδι στην πόλη του φωτός για casting- πήρε το μεροκάματό της και άμα τη επιστροφή στην χώρα… συνεχίζει να το παίζει μοντέλο πρώτης γραμμής. Λίγο σιτεμένο βέβαια.

Τι συμβαίνει ωστόσο στην πιάτσα αυτή και ποιές είναι οι πιο ακριβές βίζιτες μέχρι αυτή τη στιγμή;

Zahia Dehar: $1.200/βραδιά

Έγινε γνωστή πριν τέσσερα χρόνια όταν όντας ακόμα ανήλικη πήρε τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου όπως ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Φρανκ Ριμπερί. Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές κατέληξαν στα δικαστήρια καθώς αν και στην Γαλλία επιτρέπεται το σεξ από το 15έτος της ηλικίας, στην περίπτωση της πορνείας απαγορεύεται να είναι η κοπέλα κάτω των 18 ετών.

Η Zahia πάντως συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της κάνοντας παράλληλα κι άλλα επαγγέλματα όπως του μοντέλου και της σχεδιάστριας ρούχων.

Loredana Jolie: $2.000/βραδιά

Από την πελατεία της έχει περάσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, το περιβόητος γκόλφερ Tiger Woods. Γενικότερα η Loredana έχει high class ατζέντα και όπως έχει υποστηρίξει το περισσότερα που έχει βγάλει για μία βραδιά (με ένα πελάτη εννοείται) είναι 15.000 δολάρια.

Just Kassandra: $3.000/βραδιά

Θεωρείται ως η πιο επιλεκτική. Τα λεφτά δεν είναι το μοναδικό της κριτήριο. Για να δεχτεί ένα πελάτη πρέπει πρώτα να βγει μαζί του, να τον δει και να μιλήσει. Μετά, αν γουστάρει, θα δώσει το πράσινο φως και θα τον συμπεριλάβει στην ροζ ατζέντα της.

Ashley Dupre: $4.300/βραδιά

Στους κύκλους είναι γνωστή και ως Kristen. Σημαντικότερος (από τους γνωστούς) πελάτης της ήταν ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer.

Ms. Maya Blue: $4.500/βραδιά

Κλείνει της δουλειές της μέσω του επίσημου website της όπου έχει και φωτογραφίες της. Σε καμία όμως δεν δείχνει πρόσωπο. Συνεπώς αν έχεις 4 χιλιάρικα καλύτερα να μην το ρισκάρεις και να πάρεις ντουετάκι την Zahia και την Loredana.

Ava Xi an: $6,500/βραδιά

Είναι από τις περιπτώσεις που οι καταστάσεις της ζωής τις έκαναν να βγουν στο κλαρί. Ο πατέρας της ήταν σοβαρά άρρωστος και δεν είχε ασφάλεια. Προκειμένου, λοιπόν, να κάνει την εγχείρηση η κόρη του έμαθε τα κόλπα και άρχισε να χρεώνει τις εβδομαδιαίες υπηρεσίες της 45.000 δολάρια.

Michelle Braun: $50.000/βραδιά

Η Michelle, παλιά στο κουρμπέτι έχει πλέον δικό της πρακτορείο. Και ξέρει να πουλάει καλά τα κορίτσια της αφού προμηθεύει βαρβάτα ονόματα του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου. Όταν καταφέρνει να χρεώνει για ένα κορίτσι 50.000 δολάρια όλα τα άλλα είναι περιττά.




Πηγή: nassos.blog