Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΜΟΣ στον ALPHA απο την πόρτα που έφαγε η Σπυροπούλου!!


Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Και όσο περνούν οι μέρες, το χάσμα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες μεγαλώνει.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "YES!" πριν από λίγες ημέρες διαδραματίστηκε ακόμη ένα "σκληρό" επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Νικήτρια της τελευταίας μάχης ήταν η Τσιμτσιλή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα βάσανα και πως οι μέρες της θα είναι πιο... happy, αφού η κόντρα δείχνει να μην έχει τελειωμό.



Οι δύο παρουσιάστριες του ALPHA δεν έχουν εδώ και καιρό τις καλύτερες σχέσεις και μάλιστα το γυαλί ράγισε πριν από ένα μήνα στη βάφτιση των δύο παιδιών της Σταματίνας, όπως πρώτο αποκάλυψε το "YES!". Η εκπομπή της Σπυροπούλου έκανε απευθείας σύνδεση με το Κτήμα Νάσιουτζικ όπου γινόταν το (διπλό) μυστήριο και η Τσιμτσιλή είχε μιλήσει για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.



Μάλιστα η Κωνσταντίνα θεωρώντας ότι έχει την αποκλειστικότητα, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της ετοιμαζόταν να κάνει νέα απευθείας σύνδεση, όμως αυτή δεν έγινε ποτέ! Γιατί; Η Σταματίνα έκανε δηλώσεις και στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου που είναι η μεγάλη αντίπαλος της Σπυροπούλου και η τελευταία αυτό δεν το έχει συγχωρήσει ακόμη και σήμερα.




Μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή της οι φωνές της ακούγονταν έξω από το στούντιο. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε. "Με πούλησε" ούρλιαζε και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς την πάτησε έτσι και μάλιστα από παρουσιάστρια του ίδιου καναλιού...
Πηγή: stroumfaki.com