Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Το σπίτι του εργένη. Μία φίλη συμβουλεύει τον κολλητό της



Ο προσωπικός σου χώρος αποκαλύπτει πολλά περισσότερα για τον χαρακτήρα σου από όσα νομίζεις. Από τις φωτογραφίες που έχεις κολλημένες στο ψυγείο μέχρι την καθαριότητα του μπάνιου, η διακόσμηση και οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να σε διαβάσουν σαν ανοιχτό βιβλίο.


O προσωπικός σου χώρος αποκαλύπτει πολλά περισσότερα για τον χαρακτήρα σου από όσα νομίζεις. Από τις φωτογραφίες που έχεις κολλημένες στο ψυγείο μέχρι την καθαριότητα του μπάνιου, η διακόσμηση και οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να σε διαβάσουν σαν ανοιχτό βιβλίο.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Αν, λοιπόν, άφησες πρόσφατα το πατρικό σου (ελπίζω και τις φωτογραφίες από την πενταήμερη στη Ρόδο, τον Πίκατσου που είχες κερδίσει στο παιχνίδι με τις δαγκάνες και το κασκόλ της Arsenal κατάλοιπο των φοιτητικών σου χρόνων στην Αγγλία) για ένα νέο διαμέρισμα, σου δίνεται η ευκαιρία να ενηλικιωθείς. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει να επενδύσεις σε κάποια κομμάτια – κλειδιά, βλέπε καναπές και κρεβάτι και να μην φοβηθείς τις χρωματιστές λεπτομέρειες, αφού έχεις διατηρήσει basic χρώματα.

Να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι τα ακριβά κομμάτια αυτά που θα αλλάξουν τον χώρο σου, αλλά οι προσωπικές πινελιές. Αυτό μπορεί να είναι ένα παλιό σκρίνιο της γιαγιάς που θα τρίψεις και θα βάψεις με τα χεράκια σου (γιατί η δουλειά κάνει τους άντρες) ή μία ενδιαφέρουσα συλλογή βιβλίων.



Πηγή: followme.gr