Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο μαθητής που σκόρπισε το θάνατο στο Σιάτλ


Ως δημοφιλής, ευγενικός αλλά και ευαίσθητος έφηβος περιγράφεται ο Τζέιλεν Ρέι Φράιμπεργκ, που σκόρπισε τον τρόμο στο σχολείο του στο Σιάτλ...





όπου πυροβόλησε μέσα στην καφετέρια του Λυκείου, σκοτώνοντας μία μαθήτρια και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις συμμαθητές του, για να αυτοκτονήσει στη συνέχεια.


Ο Φράιμπεργκ ήταν δημοφιλής παίκτης του ράγκμπι και συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του σχολείου του, αλλά οι αναρτήσεις του social media δείχνουν ότι έκρυβε οργή μέσα του, ύστερα από πρόσφατη ερωτική απογοήτευση.



«Δεν θα διαρκέσει... Ποτέ δεν διαρκεί» έγραψε στο τελευταίο του tweet την Πέμπτη, ενώ και τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε με όσα έγραφε πληγωμένος.



Τον Αύγουστο μάλιστα είχε γράψει απειλητικά: «Θα με νευριάσεις... Τότε μερικές δυσάρεστες καταστάσεις θα συμβούν... Και δε νομίζω ότι θα σου αρέσει. Δεν θα σου αρέσει τι θα συμβεί στη συνέχεια».



Συμμαθητής του επιβεβαίωσε στην Seattle Times ότι ο Φράιμπεργκ «ήθελε ένα κορίτσι που δεν επιθυμούσε να βγει μαζί του».

Όπως γράφει η ίδια εφημερίδα, τρεις μήνες πριν έμοιαζε ευτυχισμένος όταν οι γονείς του τού δώρισαν στα γενέθλιά του ένα κυνηγετικό όπλο και ο ίδιος έγραφε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που είχε πάρει ποτέ.






Πηγή: