Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σταρ του Ελληνικού μπάσκετ συνελλήφθει με χασίς...Δείτε ποιος είναι!


Για μία ακόμη φορά έχει μπλεξίματα με τον νόμο ο...



παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μιχαήλ Μισούνοφ. Ο παλιός σταρ της μεγάλης ομάδας του Αρη, γνωστός στους φιλάθλους και ως «Μίσκο», που είχε και στο παρελθόν δοσοληψίες με τις Αρχές, φόρεσε πάλι χειροπέδες, αφού συνελήφθη να έχει στην κατοχή του περισσότερο από ενάμισι κιλό κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα», μία διόπτρα όπλου και αρκετά πακέτα λαθραία τσιγάρα! Για πλαστογραφία Πριν από δέκα χρόνια ο 50χρονος σήμερα πρώην αθλητής του μπάσκετ είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογραφίας πιστωτικών καρτών, ενώ και το 2009 είχε συλληφθεί για εμπόριο όπλων και πυρομαχικών! Ο Μιχάλης Μισούνοφ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του, ενώ εξαιτίας του βεβαρημένου παρελθόντος του τον είχαν υπό στενή παρακολούθηση. Προχθές το μεσημέρι έκαναν επιχείρηση για τη σύλληψή του, στήνοντάς του καρτέρι στη συμπρωτεύουσα όπου βρισκόταν. Ο 50χρονος αντιλήφθηκε περίεργες κινήσεις και όταν ο κλοιός έσφιξε γύρω του, αποφάσισε να κάνει κάτι ώστε να αποφύγει μία ακόμη σύλληψη από τους άνδρες της Αστυνομίας. Με σβέλτες κινήσεις άφησε στο έδαφος μία σακούλα με δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν την κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.655 γραμμαρίων, κι επιχείρησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί που είχαν ακροβολιστεί στην περιοχή έτρεξαν και τον πρόλαβαν προτού απομακρυνθεί, συλλαμβάνοντάς τον.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Στο διαμέρισμά του Μέσα στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, δεκατρία πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί γι' αυτά οι δασμοί που αναλογούν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σκοπευτικό εξάρτημα όπλου και τρία κινητά τηλέφωνα. Ο Ελληνοσκοπιανός πρώην αθλητής, που στο παρελθόν ως παίκτης ήταν το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Ιωαννίδη στα παρκέ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών, εξαρτήματος όπλου και λαθραίων τσιγάρων. Μετά τη δίωξη οδηγήθηκε στην Ε' ειδική ανακρίτρια από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με τον νόμο, ο αθλητικός κόσμος υπέστη σοκ από τη νέα σύλληψη του παλιού αστέρα του θρυλικού Αρη, που χάρισε στους Ελληνες φιλάθλους στιγμές μεγάλων συγκινήσεων και περηφάνιας, όπως το 1993 που σήκωσε το Κύπελλο Κυπελλούχων με την κίτρινη φανέλα. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, ο Μιχάλης Μισούνοφ δεν κατάφερε τελικά ποτέ να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να συνεχίσει νόμιμα τη ζωή του μετά την αποφυλάκισή του από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, πριν από περίπου τρία χρόνια, για την υπόθεση με το οπλοστάσιο που είχε βρεθεί στην κατοχή του.
Πηγή: stroumfaki.com