Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μωρό γεννήθηκε με 4 πόδια και 4 χέρια!



Ένα μωρό, αγόρι, που γεννήθηκε με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια προκάλεσε πανικό στην πατρίδα του, γιατί μοιάζει με έναν Ινδό Θεό.



Ένας ανώνυμος είπε στην τοπική τηλεόραση στην Baruipur, της ανατολικής Ινδία: "Όταν γεννήθηκε δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οι νοσοκόμες είπαν ότι ήταν παραμορφωμένος, αλλά θα μπορούσα να πω ότι αυτό ήταν ένα σημάδι από το Θεό. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα θαύμα, το μωρό του Θεού. Ένας Ινδός Θεός έχει επιπλέον άκρα ακριβώς σαν αυτό."



Τώρα, χιλιάδες ντόπιοι συρρέουν στο νοσοκομείο της ανατολικής Ινδίας, στο West Bengal State, για να δουν το μικρό παιδί.

Ο 67χρονος Chukka Rao, από ένα γειτονικό χωριό, είπε: "Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για το Θεό Αγόρι ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί, όμως, ήρθαμε να το δούμε γιατί μας ιντρίγκαραν αυτά που ακούγαμε από τους φίλους και τους άλλους. Όταν είδαμε τελικά μια φωτογραφία του παιδιού ήταν ένα θαύμα. Αυτό είναι πραγματικά ο γιος του ινδού Θεού Brahma, ο οποίος έχει επίσης τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια."



Αλλά με το χωριό να κατακλύζεται από τους περίεργους πιστούς από όλη την περιοχή, οι αστυνομικοί λένε ότι έχουν πρόβλημα στο να ελέγξουν τα πλήθη.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: "Αυτό είναι ένα τέρας μωρό και αυτό είναι τραγικό, δεν υπάρχει τίποτα το θεϊκό σε αυτό. Αλλά τα πλήθη μαινόμενα φωνάζουν για να δουν το παιδί. Εκατοντάδες κόσμου κλαίνε στους δρόμους, εκατοντάδες άλλοι προσεύχονται και κατασκηνώνουν εδώ. Μερικοί είναι ακόμα πανικοβλημένοι και πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σημάδι για το τέλος του κόσμου. Δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν αυτό σε όλη την καριέρα μου."

Μέλος της οικογένειας του παιδιού πρόσθεσε: "Είναι κατανοητό ότι υπάρχει ενθουσιασμός, και γι 'αυτό είναι φυσικό ότι οι άνθρωποι θέλουν να δουν το Θεό μωρό.".

Οι γιατροί λένε ότι το εκ γενετής ελάττωμα είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα δίδυμων παιδιών που κυοφορούσε η γυναίκα και τελικά ενώθηκαν τους 9 μήνες που παρέμειναν στη μήτρα.



Πηγή: enikos.gr