Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια


Τι λένε τα Άστρα για τα ζώδια από 22 έως και 26 Δεκεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ


Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο αλλά νιώθεις ότι μπορείς να χάνεις τον αυθορμητισμό σου, επειδή υποχρεώνεσαι εκ των πραγμάτων να φερθείς πολύ συγκρατημένα. Με τον Αιγόκερω μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή αλλά ο τρόπος που θα βρεθείτε θα είναι κάπως πιεστικός. Η ξαφνική εμφάνιση ενός Υδροχόου, σαν φίλος, πιθανόν να σε βοηθήσει να δεις πιο βαθιά τα αληθινά του αισθήματα. Με τον Ταύρο κάτι πήγε να γίνει αλλά τώρα θέλεις να είσαι μακριά γιατί δεν μπορείς να μπει στο παιχνίδι του. Αν πάντως οι γονείς σου ή οι κοινωνικές καταστάσεις σε πιέζουν ίσως μιλήσεις για γάμο ή για αρραβώνα για να δέσει το γλυκό. Πιθανόν να βιάζεσαι πολύ αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας σου.

ΤΑΥΡΟΣ



Βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη και δεν κάνεις τις τρέλες και τους αυθορμητισμούς που έκανες παλιά. Για αυτό θα αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι στον Τοξότη ο οποίος περιμένει κάτι να του πεις και θα ακολουθήσεις την πεπατημένη. Εκεί που θα κάνεις εξαίρεση είναι με τον Υδροχόο γιατί το θέμα έχει παρατραβήξει. Με τον Ζυγό τα πράγματα μάλλον οδεύουν προς το τέλος γιατί έχετε κουραστεί και οι δυο. Από την μια η αναβλητικότητα και η ταλάντευση και από την άλλη εσύ που δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις καλύτερα για ένα διάστημα να είστε χώρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ



Βρίσκεσαι κάτω από την απόλυτη πίεση αλλά και φιλοδοξία ή επιρροή ενός γονιού που σε πιέζει με τον τρόπο του να πάρεις αποφάσεις τις οποίες δεν θεωρούσες και πολύ λογικές όταν τις συζητούσατε. Τώρα τις βλέπεις πιο εύκολες γιατί πιθανόν να μην έχεις δική σου λύση. Αν είχες μια σχέση από το εξωτερικό θα δεις ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αν είσαι εσύ εδώ και ο άλλος εκεί γιατί νιώθεις την ανάγκη να ελέγχεις την κατάσταση. Με τον Αιγόκερω θα πρέπει συνέχεια να προσποιείσαι και δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Σίγουρα πάντως κάποιες πράξεις σου θα τις ξαναπεράσεις από το μικροσκόπιο για να μην εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Νιώθεις ότι μπορεί να εξαρτάσαι από το άλλο πρόσωπο και κατά κάποιο τρόπο πιστεύεις ότι το κουμάντο δεν το κάνεις εσύ για αυτό μπορεί να κρέμεσαι και από τα χείλη του. Ο Υδροχόος έχει μια ιδιαίτερη τακτική που είναι πολύ φιλική, όμως εσύ να αναζητάς περισσότερα χάδια, αγκαλιά και ζεστασιά. Καλύτερα να του δείξεις τι θέλεις για να μην υπάρχουν μούτρα μεταξύ σας. Με τον Ζυγό μπορεί η ιστορία να μην είναι και τόσο εύκολη γιατί α πιστεύει ότι εσύ θέλεις να τον /την βάλεις να συμπεριφερθεί με τα δικά σου «πρέπει» και κανόνες

ΛΕΩΝ



Μέσα από την δουλειά σου μπορεί να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο που στην αρχή θα είναι πολύ συγκρατημένο και ανομολόγητο γιατί δεν θέλει κανένας από τους δυο να κάνει το πρώτο βήμα. Η διασταύρωση πληροφοριών και στοιχείων για κάτι που σε ενδιαφέρει μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος τρόπος δράσης γιατί λείπει η αμεσότητα και αυτό θα σου κόψει τον αυθορμητισμό αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί θα εκτεθείς. Η ιδέα πάντως να βρεθείς με οικογένεια και παιδιά κάπως σε τρομάζει γιατί πιστεύεις ότι δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα. Όμως όλο και κάτι σε σπρώχνει στα βαθιά και ο Αιγόκερως οδηγεί τα πράγματα προς τα εκεί, αποφεύγοντας όμως το συναίσθημα και το ρομάντζο που έχεις εσύ ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Ζήσε στο εδώ και τώρα και απόλαυσε την ερωτική σου ζωή. Όσες δυσκολίες και να υπάρχουν εσύ μπορείς να τις επιλύσεις γιατί έχεις διάθεση και η διαίσθησή σου είναι μοναδική. «Δουλεύεις» για να είσαι μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Τώρα, αν επιθυμείς τον Υδροχόο, θα δοκιμάσεις άλλες τεχνικές και μεθόδους για να είστε μαζί. Πάντως δεν θέλει τον συνηθισμένο πεζό τρόπο γιατί θα φύγει προτού κάτι αρχίσει. Με τον Σκορπιό έχεις μια καλή επικοινωνία και δειλά-δειλά κάνετε κοινές εμφανίσεις. Μην βιάζεσαι γιατί χρειάζεται χρόνο για να δημιουργηθεί η επαφή που θέλεις.



ΖΥΓΟΣ



Η ήδη διαμορφωμένη κατάσταση δεν σου αρέσει καθόλου γιατί νιώθεις ότι δεν κάνεις κάτι που θα σε ευχαριστήσει. Μπορεί να κινείσαι σαν αυτόματο και σίγουρα δεν θα έχεις αυτή την επικοινωνία και την άνεση ή τον αέρα του φλερτ που έχεις ανάγκη για να αναπνεύσεις. Περισσότερο με τον Αιγόκερω θα μιλήσετε για υποχρεώσεις, οικογένεια κλπ και αν είναι έτοιμος/η θα δεις ότι θα δέσει αμέσως το γλυκό, χωρίς κούραση και ταλαιπωρία αλλά μην βιαστείς γιατί τώρα μπορεί να βλέπεις κάτι που σου αρέσει όμως να επιβεβαιώσεις αν συμμετέχει και η καρδιά σου. Με τον Υδροχόο όλο μιλάτε από τo facebook ή με μηνύματα αλλά τελικά δεν κάνετε το μεγάλο άλμα να βγείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις πολλές αναλύσεις και σχέδια μέσα στο μυαλό σου πως θα βρεθείς με ένα άτομο που σου αρέσει. Στο τέλος όμως μπορεί να το αναβάλλεις γιατί κάτι σου λέει μέσα σου ότι δεν είσαι έτοιμος/η. Μάλλον το γούστο σου τον τελευταίο καιρό σε φοβίζει και προτιμάς να μένεις σε απόσταση. Ίσως να υπάρχει μια παγωμάρα και αν δεν σε κυνηγήσει το άλλο πρόσωπο να μην κάνεις το πρώτο βήμα. Τον Υδροχόος που σου αρέσει πολύ τον αφήνεις να περιμένει γιατί δεν ξέρεις ακόμα τι θέλεις. Άσε πρώτα να ξεκαθαρίσεις και με υπομονή θα γίνουν όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ



Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες από την μια πλευρά θα αναγνωρίζεις ένα άτομο ότι είναι για σένα το πλέον ιδανικό και από την άλλη θα αρνείσαι να αφεθείς γιατί πιστεύεις ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες μεταξύ σας. Για αυτό θα είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο και θα συμπεριφέρεσαι ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Καλύτερα να μην καταπιεστείς αλλά μην τάξεις και κάτι γιατί θα εκτεθείς. Επειδή μπορεί ξαφνικά να σε ενδιαφέρει και το οικονομικό κύρος του/της συντρόφου σου, θα αρχίσεις να βλέπεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα κι ίσως οικτίρεις τον εαυτό σου για τις επιλογές. Σίγουρα θα σε επηρεάσει ένας Καρκίνος και με τον τρόπο του μπορεί να σου βγάλει κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με το κοινό σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Είσαι σε ιδανική θέση γιατί τα βλέπεις όλα μέσα από ένα προσωπικό φίλτρο και αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Πιθανόν να νιώθεις ότι κινείσαι από θέση ισχύος. Όχι ότι δεν θέλεις να είσαι σε σχέση αλλά δεν θα σε πείραζε κιόλας αν δεν συνέβαινε. Για αυτό θα σταθείς στα πόδια σου και ό, τι γίνει. Δε θα δεσμεύσεις την ενέργειά σου σε ένα άτομο που δεν σε εκφράζει καθόλου, μόνο και μόνο για να μην είσαι με την μοναξιά σου. Ίσως ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα στο μυαλό σου πως ακριβώς θέλεις να είναι το ιδανικό πρόσωπο για σένα και μετά να το ψάξεις, αφού θα έχεις την σιγουριά που θα σε βοηθήσει να μην κάνεις λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Περνάς καλύτερα μόνος/η γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς και να δείξεις ότι έχεις πληγωθεί. Για αυτό επιλέγεις να είσαι μέσα στην σιωπή για να μην βγει κάτι πολύπλοκο που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Πιθανόν, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να πέσουν οι μάσκες και να δεις καθαρά. Με τον Αιγόκερω συνεχίζεις να βλέπεσαι κρυφά και ίσως να μην έχεις ακόμα το θάρρος να ξεκόψεις. Με τον Καρκίνο μοιράζεστε ακόμα και κάποια μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς σας και για να είστε μαζί θα πρέπει να έχετε το θάρρος να μιλήσετε ακόμα και για τα πιο κρυφά κομμάτια σας που θα βγουν στην πορεία στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ


Προτιμάς να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα σε κόσμο και σε οργανωμένο περιβάλλον για να μην φοβάσαι και να ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια του γιατί τον τελευταίο καιρό δεν θέλεις να κάνεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις. Η αυστηρότητα μαζί με την σωστή επιλογή μάλλον θα σε σώσει και δεν θα κουβαλάς κανέναν ενδοιασμό μέσα σου αν αυτό το άτομο είναι το σωστό ή όχι. Πάντως τα κριτήριά σου θα διευρυνθούν και ίσως αναζητήσεις κάποιο που να συνδυάζει και δικές σου φιλοδοξίες. Πάντως χωρίς να το θέλεις θα είσαι πολύ μαζεμένος/η όλη αυτή την περίοδο.



Πηγή: astrology.gr