Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τι googlαρέ o πλανήτης το 2014!



Άλλη μία χρονια φτάνει στο τέλος της και η google αποκαλύπτει ποιά και ποιοι ήταν αυτά που έψαξε ολόκληρος ο πλανήτης περισσότερο!



Μετά από χρόνια χρήσης του όρου “Zeitgeist” η Google αποφάσισε να δημοσιεύσει τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της χρονιάς ως “Year in Search” και αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο trend ήταν ο θάνατος του Robin Williams, κάτι που οδήγησε σε σημαντική αύξηση των αναζητήσεων για την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία.
Άλλες σημαντικές αναζητήσεις ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ο ιός Έμπολα, ενώ σε ό,τι αφορά το χαμένο αεροσκάφος της Malaysia Airlines προκαλεί εντύπωση ότι έγιναν περισσότερες αναζητήσεις με τον όρο “mh370 found” παρά με τον “mh370 lost”. Στην κορυφαία δεκάδα αναζητήσεων δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα τεχνολογικό προϊόν, αλλά το παιχνιδιού Flappy Bird βρίσκεται στην 6η θέση!
Η Google έχει δημιουργήσει μια ειδική υποσελίδα για την ανασκόπηση του 2014, την οποία μπορείτε να δείτε και στα Ελληνικά.
To καθιερωμένο σύντομο βιντεάκι για τα θέματα που googlάραμε πιο πολύ όλο το 2014 είναι στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:




Πηγή: toratora.gr