Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πήρε στον τάφο του 300.000 ευρώ!..



Την τελευταία επιθυμία του συζύγου της προσπάθησε να ικανοποιήσει μία γυναίκα στην Αρχαία Ολυμπία, όταν αυτός της ζήτησε να ταφεί μαζί με το μαξιλάρι του.



Όπως αποδείχτηκε όμως εκ των υστέρων, μέσα στο μαξιλάρι του ο 90χρονος από χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, είχε κρύψει 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Star Press», ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάερι πριν από λίγες ημέρες σε τράπεζα και έκανε ανάληψη όλου του ποσού που είχε στον κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του, χδωρίς φυσικά η ίδια να το γνωρίζει.

Στη συνέχεια, τα έκρυψε στο μαξιλάρι του, εκφράζοντας ως τελευταία του επιθυμία να ταφεί με αυτό. Η σύζυγος εκπλήρωσε αυτή την επιθυμία.

Όταν όμως, μερικές ημέρες μετά, πήγε να κάνει ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα, διαπίστωσε έκπληκτη πως ο λογαριασμός ήταν άδειος και τότε υποψιάστηκε την τελευταία επιθυμία του άντρα της.

Φυσικά, αφού απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές, εξασφάλισε την άδεια για την εκταφή της σορού του ηλικιωμένου συζύγου της, διαπιστώνοντας πως είχε κρύψει μέσα στο μαξιλάρι τα χρήματα.


Πηγή: ethnos.gr