Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Στα άδυτα του μεγαλύτερου οίκου ανοχής της Γερμανίας



Βρίσκεται στην Στουτγκάρδη και αποτελεί τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Γερμανίας.



Απασχολεί πάνω από 150 κορίτσια, αλλά έχει και μάγειρες, σερβιτόρους και προσωπικό πωλήσεων.

Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι ο τεράστιος αριθμός πελατείας που έχει κάθε χρόνο, ο οποίος αγγίζει τους 50.000 άνδρες. Ο οίκος ανοχής λειτουργεί απολύτως νόμιμα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πελατών, η ατμόσφαιρα μέσα στον χώρο, είναι παραδεισένια.

Ομορφα κορίτσια, με τα οποία οι πελάτες αναπτύσσουν και πιο προσωπικές σχέσεις, καθώς, όπως σημειώνει ένας από αυτούς «δεν φοβάσαι».

Ο οίκος ανοχής έχει πολυτελή δωμάτια, τζακούζι, σάουνα και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης.









Η Γερμανία αποποινικοποίησε την πορνεία το 2002 και η βιομηχανία του σεξ έφτασε να έχει κέρδη πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ. Παραπάνω από 400.000 κορίτσια εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο, αριθμό 5 φορές μεγαλύτερο από εκείνο στην Αγγλία. Τα εργαζόμενα κορίτσια πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 79 ευρώ, για να μπορέσουν να εργαστούν στον συγκεκριμένο οίκο, ενώ οι μηνιαίες αποδοχές τους μπορούν να φτάσουν τα 8.000 ευρώ.



Η Γερμανία είναι μία από τις 8 χώρες της Ευρώπης, όπου επιτρέπεται η πορνεία. Η Ολλανδία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ελλάδα , η Τουρκία, η Λετονία και η Ουγγαρία, έχουν επίσης αποποινικοποιήσει την πορνεία.










Πηγή: iefimerida.gr