Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Καυτό: Διέρρευσαν πολύ προσωπικές στιγμές Ελληνίδας ηθοποιού (Εικόνες)



Αυτό με τα κινητά τηλέφωνα και τις «προχωρημένες» φωτογραφίες έχει γίνει μάστιγα. Ο καθένας και η καθεμία χρησιμοποιεί το κινητό για να αποτυπώσει εικόνες αλλά και videos πολύ προσωπικά.



Μετά το sex μέσω skype και τις ανταλλαγές καυτών εικόνων με απώτερο σκοπό την ενεργοποίηση της libido, ήρθε πλέον η νέα μόδα.

Δεν είναι λίγες οι παρέες που κλέβουν κινητά ανερχόμενων κοριτσιών στον χώρο του θεάματος και είτε κλέβουν το υλικό και κατόπιν τις εκβιάζουν, είτε ρίχνουν τα υλικά σε σελίδες του εξωτερικού, πορνογραφικού amateur περιεχομένου.

Τελευταίο θύμα αυτής της ιστορίας η Χρύσα Πατσιάδου. Ένα κορίτσι μόλις 22 ετών που γνωρίσαμε ως χορεύτρια και κατόπιν πρωταγωνίστρια στις ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Ένα κορίτσι με πολλές προοπτικές στη Βιομηχανία του πορνό σε όλη την Ευρώπη.

Το κορίτσι λοιπόν πληροφορήθηκε ότι κάποιες εικόνες της κοσμούσαν site με ερασιτεχνικό περιεχόμενο στη Δανία.

Η ίδια μιλώντας στο blog μας αποκάλυψε: «Ενημερώθηκα χθες για το υλικό αυτό, που γνωρίζω πολύ καλά σε πιο κινητό το είχα. Είναι το κινητό που μου έκλεψαν πριν από μια εβδομάδα. Θα φροντίσω να βρώ αυτούς που το έκαναν αυτό. Δεν θα περάσει έτσι. Κατάλαβα ότι πρόκειται για δικές μου εικόνες όταν είδα το τατουάζ χαμηλά με τα χείλη. Είναι απαράδεκτο αυτό και λούγκρες αυτές που το έκαναν».









Πηγή: nassos.blog