Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δασκάλα έστελνε ημίγυμνες selfie φωτογραφίες σε μαθητές της


Έντονη ανησυχία στη κοινωνία του Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προκαλέσει η είδηση πως δασκάλα είχε ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις με δύο ...



ανήλικους μαθητές της. Η 37χρονη εκπαιδευτικός Allison J. Marchese από το Μάντισον συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Η αστυνομία που έχει αναλάβει και την έρευνα αποκάλυψε ότι η δασκάλα είχε ανταλλάξει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με δύο μαθητές της ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα. Η κατάστασή της είναι ακόμα πιο σοβαρή καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της selfie ημίγυμνες φωτογραφίες!

Η έρευνα ακόμα βρίσκεται σε σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής τόσο ο 15χρονος όσο και ο 17χρονος μαθητής έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την δασκάλα τους.
Η Allison J. Marchese που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μόλις έγινε γνωστό το γεγονός.


Πλέον, η δασκάλα πρέπει να πείσει εκτός απο τις Αρχές και τον σύζυγο της που έχει ήδη αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών τους.
Πηγή: 24ωρο