Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

15 μέρη που κάθε φοιτητής θα τολμήσει να κάνει σεξ!


Είμαστε φοιτητές και το σίγουρο είναι πως ακόμα και στο σεξουαλικό κομμάτι μπορούμε να γίνουμε πολύ δημιουργικοί και να βάλουμε αρκετή φαντασία κατά την εύρεση κάποιου μέρους που προσφέρεται για να κάνουμε σεξ.



Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε στη διάθεση μας ένα άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι και αρωματικά κεριά γύρω γύρω, έχουμε όμως ασυγκράτητες ορμές και καθόλου υπομονή. Εάν δεν έχεις κάνει σεξ σε κάποια από τα παρακάτω μέρη, μη σκας. Έρχεται κι η σειρά σου!
Στο κρεβάτι ενός/μιας φίλου/ης που κάνει πάρτι. Ξέρεις πως αυτό που κάνεις είναι λάθος και πως εάν μπει κανείς στο δωμάτιο και σας δει, την επόμενη μέρα θα είστε το «καυτό» θέμα συζήτησης για φίλους, γνωστούς και μη. Λίγο όμως η πρόκληση ότι υπάρχει τόσος κόσμος ακριβώς έξω από το δωμάτιο που διασκεδάζει ανυποψίαστος λίγο που δεν ξέρεις κι εσύ πόσο αλκοόλ κυλάει στον οργανισμό σου, οι αντιστάσεις σου είναι ελάχιστες. Ενώ λοιπόν βρίσκεσαι πάνω σ” ένα σωρό από μπουφάν και παλτά, από μέσα σου παρακαλάς να μη σας κάνουν τσακωτούς κι αν ο/η κολλητός/ή σου αντιληφθεί την απουσία σας κι ανησυχήσει, ελπίζεις να μην ανακαλύψει ποτέ που εξαφανίστηκες.
Στο αυτοκίνητο. Ένα από τα πιο γνωστά και συνηθισμένα μέρη που ένας φοιτητής καταφεύγει για να κάνει σεξ, ειδικά όταν δεν έχει και πολλές εναλλακτικές επιλογές. Ας όψεται η ανάγκη και η κα*λα βέβαια, γιατί δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για τα ζευγάρια, ειδικά για εκείνα που κυμαίνονται σε ύψος από 1.70+ η γυναίκα και 1.80+ ο άντρας. Όπως και να “χει σίγουρα κάνεις σεξ, απλά οι κινήσεις είναι περιορισμένες, η αλλαγή κάποια στάσης δύσκολη κι έχεις πολλές πιθανότητες να πάθεις αυχενικό ή να βρίσκει το κεφάλι σου. Εκτός κι αν βρίσκεσαι στο πίσω μέρος κάποιας λιμουζίνας. Τότε πάω πάσο…

Στην κρεβατοκάμαρα των γονιών σου. Αισθάνεσαι ενοχές και μόνο που το σκέφτεσαι, έτσι; Δε φταις εσύ όμως που το κρεβάτι σου δεν διέθετε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνεις αυτά που επιθυμούσες κι έβλεπες το διπλό κρεβάτι των γονιών σου ως αρένα για άγριες καταστάσεις. Πρόκειται για ένα μυστικό που σίγουρα θα το πάρεις στον τάφο σου και δεν θα αποκαλύψεις ποτέ σε κανένα συγγενή σου, ούτε καν στον/στην αδερφό/ή σου. Ακόμα κι αν το σεξ ήταν πολύ καλό, συνεχίζεις να αισθάνεσαι πολύ άσχημα.
Σε πισίνα ή στη θάλασσα. Μπορεί από τη μία, το να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές με τη σχέση σου ή μόνος/η να σημαίνει πως το σεξ με όλες τις ανέσεις είναι στα άμεσα σχέδιά σου, ωστόσο από την άλλη δεν είναι απαραίτητο να περιοριστείς μέσα στους τέσσερις τοίχους του δωματίου. Ένα παραθαλάσσιο μέρος ή ένα ξενοδοχείο με πισίνα προσφέρονται για αξέχαστες εμπειρίες με τον/την παρτενέρ σου. Επίσης, δεν πρόκειται για κάτι το προσχεδιασμένο, αφού αυτές οι ιδέες έρχονται συνήθως περασμένα μεσάνυχτα κατά την επιστροφή προς τον τόπο διαμονής. Τα βγάζετε όλα, βουτάτε κι απλά εύχεστε να μην κολλήσετε τίποτα ή γενικά να …μην κολλήσετε!


Μεθυσμένος/η στην παραλία. Tα beach parties σημαίνουν συνήθως ατελείωτη κατανάλωση αλκοόλ από την στιγμή που θα πας μέχρι την στιγμή που εσύ και οι αισθήσεις σου θα βρίσκεστε σε διαφορετικό σύμπαν. Επομένως, το μεθυσμένο σεξ στην παραλία, σε μια ξαπλώστρα ή στην άμμο παίζει πάντα καθ” όλη τη διάρκεια του πάρτι, εφόσον υπάρχει κάποιος/α διαθέσιμος/η για να το κάνεις.
Κάπου που πραγματικά ντρέπεσαι ακόμα και να το σκέφτεσαι. Όλοι μας έχουμε αυτό το μέρος που ενώ όταν κάναμε σεξ μας φαινόταν μια χαρά ιδέα, κάθε φορά που το σκεφτόμαστε μας προκαλεί μια αηδία και προβληματισμό για το πως δεχτήκαμε να προχωρήσει η φάση υπό αυτές τις συνθήκες. Τα μόνα άτομα που γνωρίζουν που και τι ακριβώς έγινε είστε εσύ και ο/η παρτενέρ σου που βρισκόταν εκεί. Στη χειρότερη, να το ξέρει κι ο/η κολλητός/ή σου, αλλά κανένας άλλος. Ήταν μια μέρα που κατάλαβες τι θα πει η λέξη «όρια», έτσι;


Στο μπαλκόνι. Όσο είμαστε νέοι το αίμα μας βράζει και οι προκλήσεις μας κλείνουν το μάτι η μία μετά την άλλη. Είτε λοιπόν επειδή θέλεις να το δοκιμάσεις είτε επειδή κάνει πολλή ζέστη μέσα στο δωμάτιο και σου αρέσει το βραδινό καλοκαιρινό αεράκι, το μπαλκόνι είναι σαφώς μία από τις πιο συνηθισμένες και ταυτόχρονα τολμηρές επιλογές. Ρίχνεις μερικές πετσέτες στα κάγκελα, ακουμπάς μερικά μαξιλάρια στο δάπεδο κι όλα έτοιμα για να πραγματοποιήσεις τη φαντασίωση σου. Όλο αυτό βέβαια μπορεί να στραβώσει σε περίπτωση που κάποιος γείτονας βγει έξω για να καπνίσει και σας πάρει χαμπάρι. Συμβαίνει… Αρκεί να μην έχει καλές σχέσεις με τον/την διαχειριστή/στρια.
Σε τουαλέτες. Σίγουρα έχει συμβεί κάποια στιγμή κι αν δεν σου έχει συμβεί μέχρι τώρα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να βιώσεις μια τέτοια εμπειρία. Είμαστε σε μια ηλικία που η σεξουαλική μας επιθυμία βρίσκεται στο peak της, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην ξέρουμε πως να βοηθήσουμε τον εαυτό μας για να ξε-ανάψουμε. Γι” αυτό λοιπόν οι τουαλέτες είναι μια γρήγορη κι εύκολη λύση να κάνεις αυτό που θες χωρίς να αποκτήσεις μεγάλη οικειότητα με τον κόσμο που υπάρχει γύρω σου, αλλά και να μην εγκαταλείψεις την έξοδο σου νωρίς.


Στο σινεμά. Ε τώρα, δεν πλήρωσες 7€ για να δεις μια μαλακία ταινία και μάλιστα σε μεταμεσονύκτια προβολή. Είναι σκοτεινά, είναι προκλητικό, είναι φαντασίωση πολλών. Επομένως, βγάζετε εισιτήριο για τέρμα πίσω και γωνία και τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται περαιτέρω εξήγηση.
Στη σκηνή του camping. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων, τo camping είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο. Μπορεί να ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σε καταλάβει κάποιος που βρίσκεται έξω από την σκηνή ότι κάνεις σεξ, ωστόσο είναι το 2ο-3ο βράδυ σας και δεν μπορείτε να κρατηθείτε άλλο. Έτσι βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο έδαφος και του δίνετε να καταλάβει. Όμως, είτε επειδή ο ένας από τους δύο φώναξε λίγο πιο δυνατά είτε επειδή από το πάθος φτάσατε στην άκρη της σκηνής, καταφέρατε να αποσπάσετε την προσοχή των απ” έξω που έχουν περιτριγυρίσει την σκηνή ή ξεσπούν σε χειροκροτήματα και φωνές για το κατόρθωμα σας.

Στον καναπέ του κολλητού. Αποτελεί κυρίως παράδοση μεταξύ των αντρών φοιτητών. Σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος από την παρέα που θα μένει μόνος ή θα έχει άδειο σπίτι και θα έχει εκείνον τον κλασικό, άβολο, ακαθόριστου σχήματος μεν ιερό δε, καναπέ που όλοι από την παρέα έχουν περάσει με κάποια κοπέλα για να κάνουν σεξ. Τα κλειδιά του σπιτιού είναι πάντα shareable και πρόκειται για τη λύση έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιείς μία φορά. Την εβδομάδα.
Σ” εκείνο το δωμάτιο που είναι κολλητό με την κρεβατοκάμαρα των γειτόνων. Είναι από τις στιγμές που πραγματικά δεν σε νοιάζει εάν θα ακουστείτε και σε ολόκληρη την πολυκατοικία κι ακόμα κι αν ακουστείτε, συνεχίζεις να αδιαφορείς για το γεγονός ότι οι γείτονες σου έμαθαν σήμερα πόσο καλός είστε στο σεξ ή που βρίσκεται το σημείο G σου. Όλα αυτά μέχρι που θα συναντήσεις τον γείτονα σου στην εξώπορτα, στο ασανσέρ ή στις σκάλες και θα είναι δύσκολο να τον κοιτάς στα μάτια. Άξιζε όμως!
Σ” ένα σκοτεινό δρομάκι. Στο γυρισμό από το κλαμπ ή το μπαράκι που βγήκες με τον/τη φίλο/η σου και υπό την επήρεια του αλκοόλ, οι περισσότερες από τις αντιστάσεις σας εξαφανίζονται. Τη θέση τους παίρνει μια ακαταμάχητη όρεξη για περιπέτεια και …«βρώμικο σεξ». Εάν υπάρχουν και ψηλά παπούτσια δεν αφήνεις την ευκαιρία χαμένη να δοκιμάσεις την περίφημη όρθια στάση. Άξιζε τελικά;
Στη βιβλιοθήκη. Από τη στιγμή που όλα τα sites ροζ περιεχομένου, έχουν υλικό που εκτυλίσσεται στις βιβλιοθήκες κολλεγίων, θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Επικίνδυνη κατάσταση αλλά σε μία ηλικία που ο οργανισμός διψάει για αδρεναλίνη, όλα επιτρέπονται. Ενώ λοιπόν διαβάζεις με την κοπέλα ή το αγόρι σου στη βιβλιοθήκη και θέλετε να κάνετε ένα δυνατό διάλειμμα από τη μελέτη, βρίσκεις την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις πράξη τη φαντασίσωση σου. Πάντα βέβαια με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας π.χ. όχι ώρα αιχμής, απόμερα ράφια, ο/η υπεύθυνος/η μακριά σας κλπ, αλλιώς δεν θα το απολαύσεις.


Σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Μία εμπειρία που σχεδόν όλα τα ζευγάρια φοιτητών θα ζήσουν τουλάχιστον μια φορά, όταν οι γονείς είναι πάντα σπίτι και το αυτοκίνητο δεν βολεύει τελικά (βλ. παραπάνω)! Πού αλλού να πας δηλαδή; Με τόσα (καλά κι αξιόλογα) ξενοδοχεία ημιδιαμονής που απαρτίζονται μάλιστα από θεματικά δωμάτια δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι που να μην ταιριάζει στα γούστα εσένα και του/της συντρόφου σου. Στην αρχή βέβαια νιώθεις λίγο περίεργα και σαν παράνομο ζευγάρι, όμως συνειδητοποιείς πως όλα είναι στο μυαλό. Με το που κλείσει η πόρτα του δωματίου, φεύγουν οι ντροπές, τα ρούχα κι αρχίζει …η διασκέδαση!
Πηγή: neopolis.gr