Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σοκαριστικό! Έχασε το 90% του ΠΡΟΣΩΠΟΥ της λόγω...


Οι φωτογραφίες προκαλούν σοκ, καθώς το θέαμα του προσώπου της ξενίζει πολλούς! Κι όμως κανείς δεν περίμενε πως θα κατέληγε έτσι το άτυχο κορίτσι...



Η 24χρονη Khaliah Shaw, είναι απόφοιτη του Κολεγίου της Georgia College και του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της. Η κοπέλα έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια, που είχαν χορηγηθεί από γιατρό. Ο γιατρός της όμως, το 2013 της αύξησε την δόση και λίγες μέρες μετά αρρώστησε σοβαρά!
Στο τέλος η άτυχη κοπέλα έχασε το 90% του δέρματός της, τα νύχτα στα δάχτυλα των χεριών, τα μαλλιά της και μεγάλο μέρος της όρασής της! Αρχικά της έγινε διάγνωση γα γρίπη, όμως δύο μέρες μετά ξύπνησε και το στόμα της ήταν γεμάτο φουσκάλες, ενώ το δέρμα της έφευγε σταδιακά!



Ο λόγος όπως φάνηκε ήταν αλλεργική αντίδραση στο συγκεκριμένο αντισυλληπτικό, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να υποφέρει πραγματικά! Δείτε τις φωτογραφίες της στο athensmagazine.gr, που συγκλονίζουν!
Η κοπέλα για καλή της τύχη, έκανε επέμβαση που διόρθωσε αρκετά την κατάστασή της και πλέον το χαμόγελο, έχει επανέλθει στα χείλη της...



Πηγή: ΤΡΕΛΟΙ