Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Οι άντρες απαντούν τι τους αρέσει στον στοματικό έρωτα



Και είναι κατατοπιστικότατοι.



λος με τα manuals του internet. Ρωτήσαμε δέκα άντρες και μας απάντησαν στο ερώτημα: «Τι σου αρέσει στον στοματικό έρωτα;». Οπότε τέρμα τα πειράματα. Τώρα ξέρεις.

Γιώργος, 24 ετών
Μου αρέσει να μην γίνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μου αρέσει να το κοιτάει και το βλέμμα να είναι όπως όταν πηγαίνει στην εκκλησία το Πάσχα (δηλαδή κατανυκτικό).

Βαγγέλης, 30 ετών
Θέλω να πηγαίνει και πιο βαθιά, να μένει λίγο και να επανέρχεται.

Βασίλης, 27 ετών
Μου αρέσει να μου το ζητάει και να θέλει να το κάνει… παντού. Όχι μόνο στο κρεβάτι.

Νικόλας, 36 ετών
Το φινάλε είναι μεγάλο πράγμα! Το ιδανικό τελείωμα είναι προφανώς εντός της στοματικής κοιλότητας. Αν δεν γίνεται, τότε τουλάχιστον μην αηδιάζετε... Εμείς όταν κατεβαίνουμε σε εσάς έχουμε ολόκληρη θάλασσα να αντιμετωπίσουμε, εσείς μια μπουγελόφατσα. Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ διακόπτουμε την κίνηση και τις μαλάξεις μέχρι να τελειώσει η διαδικασία. Πως είναι με το Άλτις και την τελευταία του σταγόνα; Ε μια από τα ίδια!

Άρης, 33 ετών
Τρελαίνομαι όταν χρησιμοποιεί τα χέρια της. Και τα δύο. Ειδικά αν γίνεται με κυκλικές κινήσεις η αίσθηση είναι τέλεια.

Μανώλης, 39 ετών
Μου αρέσει πολύ να με κοιτάει στα μάτια την ώρα που το κάνει.

Μάριος, 42 ετών
Κορίτσια το μυστικό είναι τα παιχνίδια σας με τη γλώσσα στην «κορυφή» μας. Επιστρατεύστε και τα χείλη σας στα παιχνίδια «κεφαλής».

Λευτέρης, 21 ετών
Μην το κάνετε με ταχύτητα selfie. Στηθήκαμε, τραβήξαμε, τέλος. Σταθείτε λίγο. Μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε πήγατε παρακάτω. Κάντε το λίγο μερακλήδικα.

Δημήτρης, 32 ετών
Καταρχάς βασικότερο όλων να δείχνει η κοπέλα ότι θέλει και το κάνει και όχι ότι γίνεται επειδή έχασε ένα στοίχημα ή επειδή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικού και Μπριζόλας... Κατά τα άλλα ισχύουν τα εξής:
-Πιάστο μάνα μου. Μην το φοβάσαι. Δεν θα σπάσει.
-Σάλιο. Αρκετό σάλιο. Άμα στεγνώσει, καήκαμε.
-Βάλτο στο στόμα... Το handjob είναι άλλο πράγμα.
-Ρυθμός. Ειδικά όσο οδεύουμε προς το φινάλε, θέλει ρυθμό.

Θοδωρής, 28 ετών
Πειράξτε παράλληλα και τους όρχεις. Όχι με πίεση. Παιχνιδιάρικα αλλά και ευγενικά. Ειδικά όταν πλησιάζουμε στην κορύφωση.




Πηγή: followme.gr