Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τα ψέματα των γυναικών όταν δεν θέλουν να κάνουν σεξ!



Καμιά φορά θέλεις απλά να κοιμηθείς!



Ποσες φορές δεν σου έχει τύχει να βγάζεις το σουτιέν για να πέσεις για ύπνο και να σου έρθει ο φίλος σου από πίσω με ορεξούλες για σεξ. Εσύ το μόνο που σκέφτεσαι όμως είναι να πέσεις επιτέλους για ύπνο, χωρίς σεξ γιατί δεν έχεις καμία διάθεση. Τις μισές φορές βέβαια υποχωρείς για να μην τον πληγώσεις και τις άλλες μισές φορές αυτός σου γκρινιάζει γιατί δεν δέχτηκες. Για να το αποφύγεις όμως όλο αυτό το δράμα, μάζεψα τους καλύτερους τρόπους και δικαιολογίες για να τον πείσεις να μην κάνετε σεξ.



‘Έχω ωορρηξία’

Εσύ ξέρεις ακριβώς πότε έχεις αλλά αυτός όμως δεν ξέρει, υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να μην ξέρει τι σημαίνει! Μπορείς να του πεις πως γι’ αυτόν τον λόγο σε πονάει η κοιλιά σου.

‘Αύριο έχω πρωινό ξύπνημα’

Αυτή η δικαιολογία είναι αποτελεσματική μόνο αν έχεις την επόμενη μέρα πρωινό ξύπνημα αλλιώς δεν θα σε αφήσει έτσι...

‘Είμαι κουρασμένη από την δουλειά’

Αν δεν δουλεύετε μαζί μπορείς να του πεις για ψυχολογική πίεση αλλά και για σωματική. Αν είσαι τυχερή θα σου ετοιμάσει και φαγητό να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Φέρε την παρέα στο σπίτι

Κάλεσε τις φίλες σου να περάσετε το βράδυ βλέποντας ταινίες. Το πιο πιθανό είναι να βαρεθεί να σε περιμένει και να πέσει για ύπνο μόνος.

Κάν’τε μια δραστηριότητα

Πες του να πάτε γυμναστήριο αν είναι αθλητικός τύπος αλλιώς την τελευταία προβολή στο σινεμά. Μόλις γυρίσετε το μόνο που θα θέλει να κάνει είναι να ξεκουραστεί.

Ορμόνες

Βάλε στην τηλεόραση να παίζει ‘Πάμε Πακέτο’ ή το Notebook, φάε σοκολάτες και άρχισε να κλαψουρίζεις για την αληθινή αγάπη και πόσο σημαντικό είναι να εκφράζεστε και εσείς. Πίστεψέ με, δεν θα τον δεις για τις επόμενες πέντε ώρες τουλάχιστον.

‘Δεν έχω κάνει μπάνιο’

Μπορεί να μην σου ακούγεται και πολύ ευχάριστο να μην κάνεις μπάνιο για μια μέρα αλλά είναι από τους αποτελεσματικότερους τρόπους για να αποφύγεις το σεξ.

Τάισέ τον

Ακούγεται χαζό αλλά αν του φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό και του έχεις πάρει την αγαπημένη του μπύρα, θα φάει και θα πιει τόσο πολύ που δεν θα έχει όρεξη να σηκωθεί από τον καναπέ!

Κάνε μανικιούρ

Αυτό θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν σε δει να βάζεις τα ακρυλικά νύχια. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να βλέπει την κοπέλα του να βάζει πρόσθετα πράγματα όπως ψεύτικα νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες ή τρέσες. Βέβαια αν δεν το ξέρουν πως είναι ψεύτικο δεν θα παρατηρήσουν καμία διαφορά...

Φάε τζατζίκι

Ετοίμασε ένα δείπνο ή παραγγείλτε φαγητό με πολύ τζατζίκι και σκόρδο. Το ιδανικό είναι να το φας εσύ ώστε να τον απωθήσεις αλλιώς αν φάει μόνο αυτός δεν θα καταλάβει την μυρωδιά και θα επιχειρήσει να κάνετε σεξ.


Πηγή: followme.gr