Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μήπως βλέπετε στον ύπνο σας το πρώην σύντροφό σας;;; Δείτε εδώ γιατί και τι σημαίνει!


Τα όνειρα που αφορούν τους πρώην συντρόφους και τις προηγούμενες σχέσεις είναι πολύ συνηθισμένα, οπότε ζητήσαμε...



από την Ally Mead, που έχει σπουδάσει ανάλυση ονείρων στο Λος Άντζελες, να μας εξηγήσει τι σημαίνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάλυση των ονείρων είναι πολύ υποκειμενική και διαφορετική από άτομο σε άτομο και η παρακάτω ανάλυση είναι ενδεικτική.


Τι σημαίνει ένα τέτοιο όνειρο;«Τα όνειρα που αφορούν προηγούμενες σχέσεις μπορεί να έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πότε συνέβη αλλά και το περιεχόμενο του ονείρου. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στην αρχή μίας νέας σχέσης, μπορεί να προσπαθείτε να θυμηθείτε τις στιγμές της παλιάς σας σχέσης. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προσπαθείτε να βεβαιωθείτε υποσυνείδητα ότι η καινούρια σας σχέση θα είναι επιτυχημένη ή μπορεί να πρόκειται για κάποιο συμβολισμό».



Τι μπορώ να μάθω για τον εαυτό μου από ένα τέτοιο όνειρο;«Συχνά ένα τέτοιο όνειρο υποδηλώνει ότι υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί», αναφέρει η Mead. «Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ξαναγυρίσετε στην
προηγούμενη σχέση σας ή ότι χρειάζεται να τον ξαναδείτε για να λύσετε αυτά τα θέματα. Αντίθετα, είναι καλύτερο να ψάξετε μέσα σας να βρείτε τις απαντήσεις, το λόγο που ήσασταν μαζί και πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυναμική της προηγούμενης σχέσης σας, στην καινούρια».



Σε ποιους είναι περισσότερο συνηθισμένα τέτοια όνειρα;«Τα όνειρα αυτά είναι πολύ συνηθισμένα σε όλους, ειδικά στο τέλος ή στην αρχή μιας σχέσης, επειδή τότε είναι που είμαστε και πιο ευάλωτοι. Υπάρχει μία αβεβαιότητα σχετικά με το που πηγαίνουμε, οπότε το υποσυνείδητό μας προσπαθεί να βρει μία πιο σταθερή συναισθηματική και κατάσταση και στρέφεται στις σχέσεις του παρελθόντος. Μερικοί νιώθουν ενοχές που βλέπουν τέτοια όνειρα, ειδικά εάν είναι σε μία άλλη σχέση, αλλά είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί το μυαλό για να γιατρέψει τις παλιές πληγές».



Τα όνειρα για τις προηγούμενες σχέσεις δείχνουν ότι τους θέλουμε ακόμα;«Μπορεί, αλλά πρέπει πρώτα να γίνει μία βαθύτερη ανάλυση για να καθοριστεί αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αναλογιστείτε πως νιώσατε
στο όνειρο, τι συνέβαινε γύρω σας και τον τρόπο που τελείωσε το όνειρο. Αυτές οι λεπτομέρειες θα σας δώσουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το εάν τρέφετε ακόμα αισθήματα για τον προηγούμενο έρωτα της ζωής σας. Παρ' ολ' αυτά, τις περισσότερες φορές τα όνειρα αυτά είναι συμβολικά και δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα, οπότε, ίσως, θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος».
huffingtonpost.gr



Πηγή: