Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων


Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων



ΚΡΙΟΣ

21 MAΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις που δεν σου επιτρέπουν να πλήξεις. Η σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 θα φέρει ανατροπές που θα σε ωριμάσουν και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και να προχωρήσεις στα αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Αν ο γάμος ή η σχέση σου είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πιθανόν ο σύντροφός σου να έρθει αντιμέτωπος με τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα εργασιακά δεδομένα εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά για την καθημερινότητά σου. Με τη σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 πρέπει να είσαι επινοητική, προκειμένου να διορθώσεις τα όποια επικοινωνιακά λάθη έκανες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα υλοποιηθούν αργότερα. Μετά τις 17 το πέρασμα της Αφροδίτης δρα σταθεροποιητικά για τα οικονομικά σου και θα μπορείς να μεθοδεύσεις πιο αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου.

ΥΓΕΙΑ: Η έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου θα θέσει σε δοκιμασία τις αντοχές του οργανισμού σου.


ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 και τη γοητεία σου στα ύψη, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμήσεις. Θα είσαι όμως ευάλωτη σε ερωτικούς πειρασμούς, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, ήδη προβληματικές σχέσεις πιθανόν να διαλυθούν, καθώς τα «συμβαλλόμενα μέρη» θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αν είσαι μόνη, τον Μάρτιο η λίμπιντό σου θα θυμίζει μάλλον την Ωραία Κοιμωμένη.

EΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας μεγάλης κινητικότητας, αλλά οι κρόνιες επιρροές λειτουργούν περιοριστικά. Παρ’ όλα αυτά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να κάνεις πιο αποφασιστικές κινήσεις, παρά το γεγονός ότι το εργασιακό παρασκήνιο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να σε εμποδίσει. Μετά τις 13 ευνοείσαι να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Με Άρη και Αφροδίτη στον Κριό καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο κεφάλι και στους αδένες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: O Μάρτιος λειτουργεί καταλυτικά στο να συνειδητοποιήσεις την ανεπάρκεια της ερωτικής σου πραγματικότητας. Θα επιδιώξεις να δώσεις νέο νόημα στη συναισθηματική σου ζωή, απαλλαγμένο από ανασφάλειες ή σύνδρομα του παρελθόντος. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα θολώσει λίγο την κρίση σου και θα σε φέρει αντιμέτωπη με διλήμματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 5 εμποδίζει τα νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, ενώ η ηλιακή έκλειψη θα φέρει ανατροπές. Απαιτείται να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις λάθη και να προστατεύσεις τη δουλειά σου από τους “καλοθελητές”. Η παρουσία του Άρη στον Κριό όμως σε τονώνει, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σε καλεί να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Δώσε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου το α' δεκαήμερο και απόφυγε άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στην Παρθένο αυξάνει τον εκνευρισμό σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη και του Ουρανού στον Κριό καθιστά τον Μάρτιο έναν αρκετά έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Το α' 10ήμερο χρειάζεται να διατηρήσεις ήπιους τόνους στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή όμως και στην ηλιακή έκλειψη, γιατί τα προβλήματα θα διογκωθούν. Στόχος σου δεν θα πρέπει να είναι η διακοπή της σχέσης, αλλά η αποκατάσταση της ισορροπίας της.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μια περίοδο έντονης κινητικότητας και αλλαγών ξεκινά και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 μέσα από τις αναταράξεις που θα φέρει, μακροπρόθεσμα θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σου και θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η αρωγή ατόμων κύρους θα είναι καθοριστική. Ιδιαίτερη προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών σου το γ' 10ήμερο.



ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας ιδιαίτερα επεισοδιακός μήνας για την ερωτική σου ζωή λόγω της ηλιακής έκλειψης. Οι πλανητικές επιρροές θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις οπτική για τη σχέση σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της. Ο πρώτος μήνας της άνοιξης σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου ζωής και την έναρξη ενός νέου. Ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενα και στα δρώμενα το διάστημα 20-25/3.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Η ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Με σκληρή δουλειά θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, κυρίως τον Απρίλιο. Μέχρι τότε κινήσου μεθοδικά και απόφυγε λάθη και παρεξηγήσεις.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μικροατυχήματα και φλεγμονές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Μάρτιος θα φέρει εντάσεις στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα ενισχύει τις ευαισθησίες σου. Το διάστημα αυτό μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου αν σε ενδιαφέρει ή να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες. Αν όμως η σχέση σου είναι προβληματική, ενδέχεται να διακοπεί με την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές εστιάζουν το ενδιαφέρον σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και στην αύξηση των εσόδων σου. Μέχρι τις 10 απόφυγε να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή να κλείσεις νέες συμφωνίες. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα εμποδίσει την υλοποίηση νέων συνεργασιών ή τη δρομολόγηση αλλαγών. Πιθανά αιφνίδια έξοδα το ίδιο διάστημα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές καταχρήσεις και ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση.


ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, καθώς Άρης και Αφροδίτη θα σε ωθήσουν να καλύψεις τα όποια συναισθηματικά ή σεξουαλικά κενά έχεις. Η Πανσέληνος φέρνει μια νέα γνωριμία που θα σε συγκλονίζει, όμως είναι αμφίβολη η διάρκειά της, γι' αυτό προσοχή. Η ολική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα είναι καταλυτική για το μέλλον της σχέσης σου. αφού θα αποφασίσεις αν θα τη συνεχίσεις ή θα τη λήξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέους στόχους, έντονους ρυθμούς και ξεκαθαρίσματα υπόσχεται ο Μάρτιος για την καριέρα σου, γι' αυτό απόφυγε διενέξεις με τους συνεργάτες και φρόντισε να είσαι πιο πρόθυμη και πιο συνεργάσιμη. Μέχρι τις 16 τα οικονομικά σου δοκιμάζονται, καθώς προκύπτουν ξαφνικά έξοδα, αλλά μετά τις 17 η κατάσταση εξομαλύνεται κάπως. Στις 22 επιστράτευσε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να επιτύχεις την εύνοια ατόμων κύρους.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε κρυολογήματα και μολύνσεις, διότι θα σε καταπονήσουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με το ζώδιό σου από τον Ιανουάριο ακόμη έχουν προκαλέσει τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, με εντάσεις και οριακές καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά, οι πλανητικές επιρροές δείχνουν, ιδιαίτερα μετά τις 13, ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει και τα διλήμματα παίρνουν τέλος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους. Αν δεν έχεις σχέση, μετά τις 20 θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα από τον ευρύ κοινωνικό σου κύκλο που θα διεκδικήσουν την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με Ουρανό, Αφροδίτη, Άρη και Ήλιο στον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, είναι προφανές ότι θα είναι ένα έντονο διάστημα. Τα μαθήματα που σου έδωσε ο Κρόνος θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και σε νέα ξεκινήματα. Μετά τις 13 μπορείς να βάλεις μια τάξη στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου. Θα σου δοθούν μοναδικές ευκαιρίες να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, ευνοείσαι αρκετά μετά τις 13.

ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στην Παρθένο πιθανόν να αυξήσει το άγχος σου ή να αισθάνεσαι κουρασμένη και χωρίς ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου προκαλεί εξελίξεις και ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. Υπό αυτές τις συνθήκες αν η σχέση ή ο γάμος σου περνάει κρίση, εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 12 για να ελέγξεις ποια είναι τα στοιχεία που σας συνδέουν και κατά πόσο έχετε ακόμη κοινή πορεία. Αν δεν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό προκύπτουν νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ανεξάρτητα από σκέψεις, επιθυμίες και προσπάθειες, ο Μάρτιος θα επηρεαστεί καθοριστικά από τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, ιδιαίτερα μετά τις 13. Για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα, δράσε μέχρι τις 12/3. Προσοχή στις 20 σε λάθη και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, ιδιαίτερα μέχρι τις 13, υπόσχεται μια περίοδο έντονης κινητικότητας με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Πιθανόν το ίδιο διάστημα να προκύψει και μια νέα συνεργασία που θα σε ενθουσιάσει. Μετά τις 18 προσοχή σε έγγραφα και συμβόλαια.

ΥΓΕΙΑ: Παρά την Πανσέληνο στην Παρθένο και την έκλειψη στους Ιχθύς, η υγεία σου δεν επηρεάζεται δυσμενώς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης ώς τις 16, του Ουρανού όλο τον μήνα και του Άρη ώς τέλος του στον Κριό σχηματίζουν τετράγωνο με το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούν τις ανάγκες και τον τρόπο διαχείρισης των συναισθηματικών σου δεδομένων. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι υπερβολές με τον σύντροφό σου. Το πώς μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να την ανανεώσεις, θα κριθεί μετά τις 17/3. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς. Προσοχή, όμως, μην εμπλακείς σε αδιέξοδες σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη είναι λογικό να έχει δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, καθώς σε καθιστά περισσότερο αποφασιστική στο να επιδιώξεις την υλοποίηση των στόχων σου ή τη βελτίωση των εσόδων σου. Μετά τις 17 είναι πιο ευνοϊκό το διάστημα για να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου. Προσοχή στην έκλειψη να μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές και σε μολύνσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό απογειώνει το ερωτικό πάθος και τη διάθεσή σου να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Μέχρι τις 16 οι μέρες είναι ευνοϊκές για να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις, αλλά και να διαπιστώσεις την ένταση των συναισθημάτων του συντρόφου σου και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, ο Μάρτης υπόσχεται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από τον εργασιακό σου περίγυρο, με αποτέλεσμα μια προαγωγή ή μια αύξηση των απολαβών σου. Δεν αποκλείεται το ίδιο διάστημα να έχεις και μια νέα πρόταση για συνεργασία. Επίσης, μέχρι τις 16 με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μετά τις 17 όμως να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου.


ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Τόσο η Πανσέληνος στην Παρθένο όσο και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου βάζουν στο μικροσκόπιο τη συναισθηματική σου ζωή, γεγονός που θα σε δυσκολέψει αρκετά στην προσπάθειά σου να επαναδιαπραγματευτείς τη σχέση με τον σύντροφό σου. Το καλύτερο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις, αλλά και για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής είναι από τις 22/3 έως τις 11/4 .

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές σου επιτρέπουν να κινηθείς αποτελεσματικά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η προστατευτική παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όμως από την άλλη ο Άρης σε καθιστά επιρρεπή σε σπατάλες. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων με δάνεια ή εφορία.

ΥΓΕΙΑ: Με την πίεση του Κρόνου πρόσεξε τη διατροφή σου και τα μικροατυχήματα.



Πηγή: παραπολιτικα