Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Oι 4 ερωτήσεις που δείχνουν αν είσαι αληθινά ερωτευμένος


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε...



Αυτά είναι τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι ο έρωτας που αισθάνεστε δεν είναι στην πραγματικότητα απλός αλλά χαρακτηρίζεται από μια δόση εξάρτησης:

1. Δικαιολογείτε κάθε λανθασμένη συμπεριφορά και εκλογικεύετε τα ελαττώματά ή όσα δεν εγκρίνετε ηθικά ή κοινωνικά.

2. Δεν μπορείτε να ηρεμήσετε όταν δεν ξέρετε που βρίσκεται, με ποιον είναι και τι κάνει. Το να αναρωτιέστε συχνά γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνό και γιατί δεν σας τηλεφωνεί ενώ βρίσκεται στη δουλειά, για παράδειγμα, είναι τελείως διαφορετικό από το να έχετε απλά την επιθυμία να μιλήσετε.

3. Θέλετε να ανταποκριθείτε σε όλα του τα πρότυπα. Θέλετε να είστε ο καλύτερος σύντροφος, να γίνετε όσο κοινωνικός θα ήθελε, να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας για να μοιάζετε στη διάσημη-ο που του αρέσει, να αλλάξετε ντύσιμο; Αν αναρωτιέστε αν θα σας αγαπούσε περισσότερο αν αλλάζατε τότε σίγουρα βρίσκετε σε λάθος δρόμο. 4. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο πέρα από αυτόν. Ακόμα και όταν είμαστε ερωτευμένοι εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε για τους φίλους, την οικογένειά μας και τη δουλειά μας. Αν ένας άνθρωπος σας κρατάει πίσω, ίσως να μην πρόκειται για έρωτα αλλά για εξάρτηση.


4. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο πέρα από αυτόν. Ακόμα και όταν είμαστε ερωτευμένοι εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε για τους φίλους, την οικογένειά μας και τη δουλειά μας. Αν ένας άνθρωπος σας κρατάει πίσω, ίσως να μην πρόκειται για έρωτα αλλά για εξάρτηση.

parapolitika.gr



Πηγή: