Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Θες να τον τρελάνεις;;; Τρία ΚΑΥΤΑ κόλπα για να του προσφέρεις μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ!


Μερικές μικρές κινήσεις μπορούν να φέρουν μεγάλη...



αναστάτωση στην κρεβατοκάμαρά σας! Πάρε πρωτοβουλίες και αιφνιδίασε τον με αυτά τα τρία μικρά ερωτικά κόλπα, που θα απολαύσει και δεν θα ξεχάσει για καιρό. Στο υποσχόμαστε!
1. Δώσε του τη θέα που δεν περιμένει. Υποδέξου τον στην πόρτα, φορώντας τίποτα άλλο εκτός από το πιο σέξι σετ εσωρούχων που έχεις. Βάλε το πιο σαγηνευτικό άρωμά σου και μια κορδέλα γύρω από τη μέση σου.


Μην νιώθεις καμία ανασφάλεια για το σώμα σου. Καμία γυναίκα δεν έχει το τέλειο σώμα. Δώσε του τα πιο αισθησιακά φιλιά και άσε τον να λύσει την κορδέλα σαν να ξετυλίγει το δώρο του. Η αίσθηση πως είσαι μόνο δική του θα τον "απογειώσει".
2. Άσε ένα εσώρουχο στο αυτοκίνητό του. Μαζί με αυτό άσε και ένα σημείωμα που θα γράφει... "φέρε το μαζί σου απόψε και θα το φορέσω για σένα". Με εγγύηση θα σκέφτεται όλη μέρα πότε θα συναντηθείτε. Και όσο η αγωνία του μεγαλώνει τόσο η επιθυμία του για το σεξ θα αυξάνεται.
3. Μετέτρεψε την κρεβατοκάμαρά σας σε δωμάτιο φαντασιώσεων. Άλλαξε για μια νύχτα την κρεβατοκάμαρά σας. Κόλλησε καρδιές από χαρτόνι στους τοίχους, άναψε πολλά αρωματικά κεριά και τοποθέτησέ τα γύρω από το κρεβάτι. Βάλε μουσική και πες του πως θες να του κάνεις μασάζ σε όλο το σώμα. Αφιέρωσε μια ώρα στο να τον χαϊδεύεις. Τα αγγίγματα είναι το καλύτερο προκαταρκτικό παιχνίδι και πάντα οδηγεί σε αξέχαστες στιγμές.
Καλή απόλαυση, κορίτσια!

queen.gr




Πηγή: