Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Αυτή είναι η νούμερο ΕΝΑ φαντασίωση των ανδρών στο σεξ!


Τι φαντασιώνονται οι γυναίκες στο σεξ; Ποιες είναι οι κρυφές σκέψεις των ανδρών;




Νομίζετε ότι οι φαντασιώσεις των γυναικών είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες των ανδρών; Κάνετε λάθος. Μια καινούργια μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έρχεται να ρίξει φως στις πιο σκοτεινές μας ερωτικές σκέψεις!



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως λέμε φαντασιώσεις συνηθίζουμε να εννοούμε πράγματα που δεν τα συνηθίζουμε στην καθημερινή σεξουαλική μας ζωή. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να επηρεάσουν θετικά τη σεξουαλική επιθυμία, προκαλώντας αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης του ατόμου. Αν και η φαντασίωση αποτελεί προσωπικό θέμα του καθενός, συχνά, ζευγάρια που μοιράζονται τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις μπορεί να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή, έχοντας τη δυνατότητα απελευθέρωσης από εντάσεις ή πιθανές φοβίες. Επίσης οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να συμβάλλουν στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης, να αυξήσουν την ένταση του οργασμού, καθώς και να μεγαλώσουν τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Όλα αυτά όμως όταν λειτουργούν με υγιή τρόπο, χωρίς να αποτελούν πρόβλημα σε μία σχέση, όταν κανένας από τους δύο συντρόφους δεν πιέζεται για να ενδώσει σε μια φαντασίωση του παρτενέρ.


Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα ποιες είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις σε άνδρες και γυναίκες. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άντρες και οι περισσότερες γυναίκες περιγράφουν την κυρίαρχη σεξουαλική τους φαντασίωση ως εξής: «Θέλω να νιώσω ρομαντικά συναισθήματα σε μια σεξουαλική σχέση». Άρα είναι μύθος ότι οι άνδρες διαφέρουν πολύ στον τρόπο σκέψης από τις γυναίκες.
Από τα 1.516 άτομα που συμμετείχαν στη μελέτη, το 88% των αντρών δήλωσε πως επιθυμεί κυρίως το ρομαντισμό στο σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό ήταν βέβαια μεγαλύτερο για τις γυναίκες 92%.
Για τις γυναίκες εκείνο που μετρά πολύ είναι το μέρος που φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ και το κλίμα που διαμορφώνεται εκεί. Είναι ένας χώρος του σπιτιού, ένας εξωτερικός χώρος, το αυτοκίνητο; Μετρά πολύ το πώς αυτός ο χώρος θα τις κάνει να νιώσουν ερωτικά με τον σύντροφό τους και θα τις διεγείρει.
Για τους άνδρες από την άλλη φαίνεται να μετρά λίγο περισσότερο η τεχνική. Το στοματικό σεξ βρίσκεται στην κορυφή των σεξουαλικών τους φαντασιώσεων όπως και το να κάνουν έρωτα με δυο ταυτόχρονα γυναίκες!
boro.gr




Πηγή: