Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Δείτε παιδιά Ελλήνων και ξένων celebrities που είναι ίδια οι γονείς τους!


Ίδια με τους γονείς τους είναι μερικά από τα παιδιά των celebrities...



Το star.gr αποκαλύπτει δέκα περιπτώσεις από την ελληνική και την ξένη showbiz, με τις πιο χαρακτηριστικές ομοιότητες!

Ασχέτως με το αν ακολουθούν ή όχι τα επαγγελματικά βήματα των γονιών τους, κάποια από τα παιδιά της showbiz είναι ήδη γνωστά, έχοντας, εξάλλου, τις «πλάτες» του μπαμπά ή/ και της μαμάς, καθώς και ένα όνομα που… ανοίγει πόρτες.

Δείτε τις φωτογραφίες:


- Άβα Ελίζαμπεθ Φιλίπε: κόρη των ηθοποιών Ρις Γουίδερσπουν και Ράιαν Φιλίπε, που χώρισαν το 2006. Δεν είναι ίδια με την μαμά της;



- Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: οι κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού δεν αφήνει αμφιβολίες για το από πού πήρε τα περισσότερα γονίδια...



- Ντακότα Τζόνσον: η άβγαλτη φοιτήτρια του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» είναι κόρη ηθοποιών, της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον.



- Φαίδρα: ίδια η μητέρα της η κόρη της Βάνας Μπάρμπα!



- Δημήτρης Σχοινάς: πολύ από τον μπαμπά και... κάτι από την μαμά έχει ο γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή!



- Λίλι Ρόουζ Ντεπ: η κόρη του Τζόνι Ντεπ από την πολύχρονη σχέση του με την Βανέσα Παραντί, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την ομοιότητα με την μητέρα της.



- Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ: η κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του Ράντι Γκέρμπερ είναι ίδια με την μαμά της και, μάλιστα, ακολουθεί τα βήματά της στο μόντελινγκ.



- Νορθ Γουέστ: υπάρχει κάποιος στον πλανήτη που δεν έχει ακούσει κάτι για την κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ; Όχι!



- Άλις Ρίτσμοντ: η 10χρονη κόρη της Τίνα Φέι και του Τζεφ Ρίτσμοντ είναι ίδια με την μαμά της!


- Νικόλας: πόσο πολύ θυμίζει την τραγουδίστρια ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη; Πολύ!

Πηγή: star.gr