Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τι σκέφτονται άραγε οι άντρες αμέσως μετά την "συνουσία"; Tρία πράγματα…


Ένα πράγμα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου...



Αν έχεις επαφή με έναν άντρα ο οποίος δε σκέφτεται τίποτα μετά την συνουσια τότε πρέπει οπωσδήποτε να τον διώξεις.

Κάθε άντρας που δε δίνει σημασία σε κάτι τόσο έντονο όσο η επαφη δεν σέβεται κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό του.



Όταν από την άλλη είσαι σε μία σχέση (η οποία ξεκίνησε και πρόσφατα) τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι ο αγαπημένος σου σκέφτεται σίγουρα τα τρία παρακάτω πράγματα..

1. Της άρεσε;

Όταν είσαι σε μία σοβαρή σχέση, ο σύντροφός σου νοιάζεται πολύ περισσότερο για τις επιδόσεις του. Μετά την επαφή σίγουρα αναρωτιέται αν σου άρεσε αλλά είναι σχεδόν απίθανο να σε ρωτήσει ευθέως (αν και θα έπρεπε). Σκέφτεται όλα τα άσχημα που μπορεί να σου περνάνε από το μυαλό και φέρνει στο νου κάθε στιγμή της επαφής μπας και καταλάβει για ποιο λόγο χαμογέλασες ή γιατί δε φώναξες όσο τον έχεις συνηθίσει να φωνάζεις.

2. Νιώθει ότι τη σέβομαι;

Οι άντρες προσπαθούν πολλές φορές να καταλάβουν πώς μπορεί να νιώθει η αγαπημένη τους μετά. Είναι εύκολο για έναν άντρα να “κάνει τη δουλειά του” και μετά να σηκωθεί και να φύγει. Αλλά για τη γυναίκα είναι σημαντικό να συζητήσει, να γελάσει μαζί με τον σύντροφό της, να ακούσουν μαζί μουσική, να δουν τηλεόραση και να κάτσουν αγκαλιά. Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που κάνει τους άντρες να θέλουν να σηκωθούν αμέσως από το κρεβάτι ή να κοιμηθούν αλλά και μόνο το ότι προσπαθεί να μη σηκωθεί και μένει δίπλα σου κρατώντας σε αγκαλιά και συζητώντας μαζί σου δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται για σένα. Να ξέρεις πως τις περισσότερες φορές το κάνει ΜΟΝΟ για σένα.

3. Το Κάνουμε όσο θα έπρεπε;

Κανένας άντρας δε θέλει να νομίζει η κοπέλα του ότι έχει εμμονή αλλά από την άλλη δε θέλει και να νιώθει ότι η κοπέλα του σκέφτεται ότι η επαφή δεν είναι αρκετή. Ξέροντας, λοιπόν, και εσύ ότι ο σύντροφός σου σκέφτεται και την ποσότητα των επαφών σας καλό είναι να παίρνεις που και που την πρωτοβουλία και να του δείχνεις πόσο τον θέλεις.



Πηγή: tromaktiko