Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

10 Πράγματα που απωθούν τους άντρες!


Ας το παραδεχτούμε! Όταν πρόκειται για μια άλλη γυναίκα μπορούμε εύκολα να πούμε “καλά τι κούρεμα είναι αυτο;” ή “πως βάφτηκες έτσι κορίτσι μου πρωινιάτικα μπουζούκια πας”.





Ξέρατε όμως ότι οι άντρες παρατηρούν τέτοιες υπερβολές θεωρώντας τες μη ελκυστικές;



Και όχι μόνο αυτό! Τους απωθούν κιόλας σε σημείο να σε χαρακτηρίζουν με άσχημα κοσμητικά επίθετα. Εδώ θα βρεις τα πράγματα που απωθούν έναν άντρα για να μείνεις μακριά όσο το δυνατό περισσότερο.

Ποιες συνήθειες απωθούν τους άντρες;

Υπερβολικά extreme κουρέματα



Μια γυναίκα με μαλλί σφηκοφωλιά και χιλιάδες τσιμπιδάκια μπαίνει στο δωμάτιο. Θα τραβήξει την προσοχή των αντρών; Φυσικά! Αν δεις κάποια αφίσα με φωτογραφία της αναφερόμενης κυρίας με τη λέξη WANTED σε γραμματοσειρά μεγέθους 180, μην παραξενευτείς.


Σοβατεπί



Ωραίο το make-up δε λέμε, ειδικά μια λεπτή στρώση που κρύβει τις ατέλειες είναι εξαιρετική. Όταν όμως το παρακάνεις και θυμίζεις κούκλα πορσελάνης από τη συλλογή της γιαγιάς σου, μάντεψε ποιος θα εξαφανιστεί από προσώπου γης!


Βλεφαρίδες αρχανοπόδαρα



Όπως και με το make-up έτσι και η υπερβολική μάσκαρα που κολλάει τις βλεφαρίδες σου δεν είναι και το καλύτερο θέαμα που θα ήθελε να αντικρίσει ο καλός σου! Είπαμε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.



Λάμπεις Μπάμπη μου


Που και που όλες χρησιμοποιούμε γκλίτερ για να τονίσουμε το μακιγιάζ, τα νύχια, τα μαλλιά, το δέρμα. Αν βέβαια έχεις συνδυάσει όλες τις παραπάνω επιλογές, μάλλον σε χρυσόμυγα παραπέμπεις.



Κίτρινα δόντια και κακή αναπνοή


Οι γυναίκες έχουμε την φήμη του πιο καθαρού πλάσματος στον κόσμο και οι άντρες-πίστεψε με- το εκτιμούν! Φρόντισε τον εαυτό σου και θα είναι πάντα εκεί να σε θαυμάζει.


Κακή προσωπική περιποίηση


Κακό μανικιούρ και διαζύγιο με το ξυραφάκι μόνο κακό μπορούν να σου κάνει. Περιποιήσου, άλλωστε θα νιώσεις κι εσύ ανανεωμένη.


Ξηρό ή λιπαρό δέρμα


Ναι κι όμως! Πολλοί άντρες το παρατηρούν. Τους αρέσει να είσαι καθαρή και περιποιημένη. Άλλωστε πως να σε φιλήσει ο κακόμοιρος αν έχεις ξεραμένα χείλη;


Σκούρο lip liner



Όταν πας για φαγητό μαζί του επέλεξε ένα lipstick και ένα lip liner κοντά στο χρώμα των χειλιών σου καθώς ένα σκούρο lip liner με πιο ανοιχτό κραγιόν πιθανότατα θα σπάσει και θα καταλήξει στα δόντια σου. Άσε που τα πολύ σκούρα lip-liner με ανοιχτόχρωμα κραγιόν σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη.


Πολύ άρωμα



Θυμίσου. Παν μέτρον άριστον! Ακριβό ή φθηνό καλό είναι να χρησιμοποιείς μικρή ποσότητα αρώματος. Τοποθέτησε το πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς σου και λίγες σταγόνες στο λαιμό. Σαγηνευτική όσο ποτέ!



Πηγή: treloi.eu