Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Σε ποιον εκδότη έδωσε δάνειο η Εθνική Τράπεζα;


Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός καλείται να περιμένει ώρες στις ουρές των ATM για 60 ευρώ... άλλοι παίρνουν θαλασσοδάνεια!





Την περίοδο που η ρευστότητα και η δανειοδότηση επιχειρήσεων τείνει να εξαφανιστεί, γνωστός εκδότης που φημίζεται για τις φιλομνημονιακές του θέσεις, εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει δάνειο... ανάσα για τις επιχειρήσεις του από την Εθνική Τράπεζα.


Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αποκαλυφτεί από τη νέα διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, όλο το ιστορικό αυτής της συμφωνίας, αλλά και οι εγγυήσεις πάνω στις οποίες στηρίχτηκε το πιστωτικό ίδρυμα, ώστε να προσφέρει το... φιλί της ζωής στον συστημικό εκδότη.

Τη στιγμή, μάλιστα, που η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο έλεγχος για τη χορήγηση δανείων στις «προβληματικές» επιχειρήσεις θα περνά από κόσκινο, γεννά πλήθος ερωτηματικών αυτή η ενέργεια της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας.

Αναμένουμε, λοιπόν, την επίσημη τοποθέτηση και της Εθνικής Τράπεζας και της κυβέρνησης, ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τα... παιχνίδια που φαίνεται ότι εξακολουθούν να παίζονται με τα χρήματα του ελληνικού λαού, προς όφελος εκείνων που θέλουν την Ελλάδα να παραμείνει υποταγμένη για πάντα στα ξένα συμφέροντα και τους τοκογλύφους δανειστές.

Πηγή: Newsbomb.gr