Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Το παράπονο της Ζέτας Μακρυπούλια: «Με έχουν βάλει στο πάγο»


«Προωθούν άλλες παρουσιάστριες» αποκάλυψε πικκραμένη η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια.






Η αποχή της από την τηλεόραση μετά το τέλος του Just the two of us την περσινή σεζόν, φαίνεται πως έχει αρχίσει να ενοχλεί τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που διαπραγματεύεται εξαρχής με το Mega τιμώντας το συμβόλαιο της και στη συνέχεια με τον ΑΝΤ1 είναι ενοχλημένη που μέχρι ώρας δεν έχει αξιοποιηθεί από τα δύο αυτά κανάλια.
Σύμφωνα με τη Real Life η Ζέτα έχει απογοητευτεί και φέρεται να εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε φιλικό της πρόσωπο τη δυσαρέσκεια της:



«Με έχουν στον πάγο Mega και ΑΝΤ1 προωθούν άλλες παρουσιάστριες».
Βέβαια, για την ιστορία η Ζέτα είχε αρνηθεί την πρόταση για το «Ελάδα Σ΄αγαπώ» περιμένοντας τον πρώτο ρόλο σε κάποια σειρά, ενώ αρχικά είχε «παγώσει» και το κόνσεπτ του Rising Star λόγω υψηλού κόστους.
Το πρώτο λόγο τώρα το Μεγάλο κανάλι δίνει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά την παρουσίαση του «Ελλάδα Σ΄αγαπώ» αφού τη βλέπει σοβαρά και για την παρουσιάση του πρωινού.
Από την άλλη, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια φαίνεται να ξεκίνησε συζητήσεις με το Γιάννη Λάτσιο, όπως αναφέρει η Real Life, φαίνεται πως προτεραιότητα δίνεται στην Δούκισσα Νομικού που προορίζεται και για το «'Ολα» και για ρόλο σε νέα τηλεοπτική σειρά.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζεται από τους ανθρώπους της τηλεοπτικής αγοράς ότι η συνεχείς αρνήσεις της Ζέτας σε προτάσεις και οι υψηλές αμοιβές που ζητούσε είναι αποτέλεσμα της απουσίας της από την τηλεόραση.
Ενώ, μια μερίδα υποστηρίζει ότι βγήκαν και πιο γήινες παρουσιάστριες, όπως η Μαρία Μπεκατώρου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Όπως και να ΄χει, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει την αμέριστη στήριξη του συντρόφου της Μιχάλη Χατζηγιάννη που βρίσκεται στο πλευρό της.



Πηγή: treloi.eu