Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τι λέει σε συνομιλήτες του ο Κώστας Καραμανλής για Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο!


Πλήρως απογοητευμένος φέρεται να είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.



Ο Κώστας Καραμανλής, πρακαλουθεί τα γεγονότα σαφώς έκπληκτος, καθώς ούτε ο ίδιος πίστευε ότι μπορεί να πάει τόσο άσχημα το πράγμα... Ενώ παρουσιάζεται στους συνομιλητές του αρκετά διστακτικός και επιφυλακτικός, βάζοντας ως ορόσημο το τέλος του μήνα Ιουνίου!

Οι πληροφορίες του 24ωρου είναι απόλυτα ασφαλείς και να είστε σίγουροι ότι θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες ημέρες... όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα αποκλειστικά μας!

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο Κώστας Καραμανλής περίμενε από τον Αλέξη Τσίπρα να μην είναι τόσο παλιάς κοπής πολιτικός και περισσότερο ευέλικτος απέναντι στους Ευρωπαίους.

Πιστεύει ότι ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε τη χώρα σε καλύτερη κατάσταση από τον Μάρτιο του 2009 και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την πήγαν πάλι πίσω στο χείλος γκρεμού.

Όπως τότε που παρέλαβε ο Λουκάς Παπαδήμος τη διακυβέρνηση σε κατάσταση απόλυτου χάους και ανασφάλειας.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Σε ερώτηση στενού του συνομιλητή σχετικά με τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο Κώστα Καραμανλής μεταξύ άλλων σχολίασε...

''Όσον αφορά στον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν τυχαίο πώς ο Γιώργος Βουλγαράκης δεν τον ήθελε στα πόδια του και του είχε αναθέσει μόνο την Πολιτική Προστασία (δικαιοδοσίας πρώην υπουργείου Αιγαίου).''
24ωρο: Η στάση του Κώστα Καραμανλή επιβεβαιώνει αυτό που εδώ και μέρες γράφουμε ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα... και μαζί θα φέρουμε και το σενάριο της ''μεγάλης επιστροφής'' που γράφτηκε από το 2009, από το στενότατο επιτελείο του Κώστα Καραμανλή!


Πηγή: 24wro.eu