Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σε ποια ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ;


Μεγαλώνοντας…



κάνουμε καλύτερο σεξ! Και αυτό αποδεικνύει νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, σύμφωνα με την οποία το σεξ γίνεται καλύτερο στα 40.

Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, κατέληξαν ότι σεξ είναι καλύτερο μετά τα 40 τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Μάλιστα οι


επιστήμονες μπόρεσαν να εντοπίσουν και τις αιτίες για τις οποίες ισχύει αυτό. Ποιες είναι;
- Στα 40 άνδρες και γυναίκες αισθάνονται πολύ καλύτερα με το σώμα τους, και δεν έχουν τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει ένα νεότερο άτομο.


- Πιο ήρεμη ζωή… Στα 40 συνήθως έχει περάσει η φάση των πάρτι και των ξενυχτιών. Επίσης, έχουμε κατασταλάξει σε μια δουλειά και σε μια σχέση κι ως αποτέλεσμα έχουμε λιγότερο άγχος για το που πάει η ζωή μας. Λιγότερο άγχος σημαίνει περισσότερη χαλάρωση και στο σεξ.


- Υπάρχει καλύτερη ισορροπία στην έκκριση ορμονών. Για τους άντρες, στα 40 η τεστοστερόνη είναι ακόμα σταθερή ενώ τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται. Αυτή είναι η συνταγή για καλό σεξ.


- Γυναίκες και πάλι… μόνες! Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, μόνο το 62% των γυναικών στις ηλικίες 45 με 54 είναι παντρεμένες. Το 3% είναι χήρες, το 19% διαζευγμένες και το 4% σε διάσταση. Αυτό σημαίνει πως ένας μεγάλος αριθμός γυναικών σε αυτές τις ηλικίες είναι ελεύθερες.


- Οι γυναίκες είναι φτιαγμένες…. για καλύτερο σεξ στα 40! Κι όμως, το ανθρώπινο σώμα είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να ανεβαίνει και πάλι η λίμπιντο μετά τα 40. Αυτό έδειξε έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας που έγινε σε δυο ομάδες γυναικών (18-26 και 27-45). Κι αυτό για αναπαραγωγικούς λόγους ώστε και οι μεγαλύτερες γυναίκες να μπορούν να αναπαράγουν.



Πηγή: treloi.eu