Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Άλλος άνθρωπος ο Τόνι Μαυρίδης: Τρομερά αδυνατισμένος λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας


O Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου ήταν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της...
εγχώριας show biz. Η είδηση του χωρισμού τους είχε πέσει σαν βόμβα και όλοι αναρωτιούνταν τι είχε φταίξει -ναι, ήθελαν αυτός ο έρωτας να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ζωή όμως είχε διαφορετικά σχέδια. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος είχε πάρει πάρα πολλά κιλά -όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει στον Τύπο- σε σημείο που δύσκολα κάποιος αναγνώριζε τον μουσικοσυνθέτη και παραγωγό, ενώ έδινε μάχη και με την κατάθλιψη.

Σήμερα όμως ο ίδιος έχει απαλλαγεί οριστικά από αυτά και ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός, στο πλευρό της αγαπημένης του -είναι μαζί 4 χρόνια- Ευαγγελίας Καραπατζάκη.

Το ζευγάρι έκανε πρόσφατη κοινή εμφάνιση στο Ακρωτήρι και όλοι έμειναν έκπληκτοι με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα γράφει τραγούδια για την Αγγελική Ηλιάδη, Έλλη Κοκκίνου, Πάολα κ.α.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 29 Αυγούστου σε εκκλησία των νοτίων προαστίων -ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί σε ποια θα γίνει το μυστήριο- ενώ κουμπάρα σύμφωνα με τη Real News θα είναι η θεία της νύφης.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή: newsone.gr