Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

H Κατερίνα Καμπανέλλη του Voice μίλησε για την δολοφονία του παππούς της!


Δείτε όσα είπε η 19χρονη για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσειΗ πρώην διαγωνιζόμενη του The Voice μίλησε για όλα στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη είναι από τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω και παρά την ευαισθησία που έχει στη φύση της ως άνθρωπος, έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις με τη λογική. Η ίδια στα σχολικά της χρόνια αντιμετώπισε bullying εξαιτίας των ρούχων που επέλεγε να φορέσει και αναγκάστηκε δύο φορές να αλλάξει σχολείο.

Στα 16 της ο πατέρας της χρεοκοπεί στο κραχ της Κύπρου και η οικογένεια ανταπεξέρχεται δύσκολα. Η Κατερίνα Καμπανέλλη αποκάλυψε ακόμα στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου πως ο παππούς της δολοφονήθηκε όταν εκείνη ήταν ακόμα μικρή, με κίνητρο τη ληστεία, από γνωστό κακοποιό ο οποίος συνελήφθει.

«Ήμουν πολύ μικρή εγώ. Δεν θυμάμαι καθαρά τα γεγονότα και ήταν και μεγάλο γεγονός, οπότε σε σημαδεύει λίγο στο μυαλό, δεν μπορείς να το θυμηθείς καθαρά, δεν ήταν κάτι όμορφο για να το θυμάσαι».Πηγή: parapolitika.gr