Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Ηλεκτρονικό τσιγάρο VS κανονικό: Το πείραμα που δείχνει τη σημαντική διαφορά τους


Πολλά λέγονται και γράφονται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Παρ' όλα αυτά κανείς δεν ασχολείται με την ουσία, που είναι η σύγκριση του ηλεκτρονικού τσιγάρου με το παραδοσιακό.Για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πολύ απλό πείραμα, το οποίο μαγνητοσκοπήσαμε και σας το παρουσιάζουμε.
Σκοπός μας είναι να έχουν όλοι οι καπνιστές ή ατμιστές μια οπτική απεικόνιση της διαφοράς των δύο προϊόντων ώστε να μπορούν να αποφασίσουν βάσει δεδομένων τι είναι καλύτερο για εκείνους και όχι μέσω κατευθυνόμενης πληροφόρησης.

Το βίντεο διαρκεί μόλις 5 λεπτά και αξίζει να το παρακολουθήσετε:Όπως θα παρατηρήσετε, η πίσσα και οι υπόλοιπες βλαβερές ουσίες του τσιγάρου που «αιχμαλωτίστηκαν» από το εργαστηριακό φίλτρο, δεν μεταβολίζονται από τον οργανισμό και συσσωρεύονται σταδιακά. Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός μόνο τσιγάρου, φανταστείτε τι συμβαίνει μετά το κάπνισμα 20 τσιγάρων την ημέρα ή 600 τσιγάρων το μήνα ή 7200 τσιγάρων το χρόνο.
Τώρα που διαπιστώσατε τις διαφορές μεταξύ του παραδοσιακού και τουηλεκτρονικού τσιγάρου, η επιλογή είναι καθαρά δική σας!

Πηγή: 24wro.eu