Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Δεν κανεις οσο σεξ θα ηθελες; Αυτοι ειναι οι 10 πιθανοτεροι λογοι!




Η επιστήμη μας δίνει μερικές απλές αιτίες που δεν κάνουμε όσο σεξ θα θέλαμε στην καθημερινότητα μας…






Σύμφωνα με Βρετανική έρευνα, μόνο το 38% έκαναν σεξ παραπάνω από μια φορά το μήνα που πέρασε ενώ το 64% δήλωσε πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ!Το 44% των νέων ηλικίας 18-24 είπαν πως είχαν σεξ μερικές φορές αυτόν τον χρόνο και το 73% είπε πως θα ήθελε να είχε κάνει περισσότερο.

Το 50% των αντρών και των γυναικών πάνω από τα 60 λένε πως κάνουν σεξ μερικές φορές τον χρόνο. Μόλις το 24% λένε πως το πετυχαίνουν αυτό.

Γιατί όμως κάνουμε λιγότερο σεξ απ’όσο θα θέλαμε; Αυτοί είναι οι 10 πιθανότεροι λογοι:

#1 Διαφορετικές ώρες ύπνου:

Όταν ένα ζευγάρι δεν πάει για ύπνο τις ίδιες ώρες είναι δύσκολο και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι την ώρα που χρειάζεται για να κάνουν και σεξ. Όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες, δεν είναι και ντροπή καμιά φορά το σεξ να προγραμματίζεται.

#2 Τεχνολογία:

Σύμφωνα με έρευνα Ιταλών επιστημόνων τα κινητά, τα tablets και τα lap tops μέσα στην κρεβατοκάμαρα κάνουν τα ζευγάρια να κάνουν 50% λιγότερο σεξ από τα ζευγάρια που αποφεύγουν την τεχνολογία μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων έδειξε πως το 12% των μητέρων χρησιμοποιούν το κινητό τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ.

#3 Υποχρεώσεις:

Δημοσκόπηση που έγινε σε 2.000 ανθρώπους έδειξε πως τα ζευγάρια περνούν λιγότερο από το 2% της ημέρας τους μαζί. Αυτό κάνει δύσκολο το να βρεθούν και να προχωρήσουν και σε ερωτικές περιπτύξεις.
Τρία στα δέκα ζευγάρια λένε πως δεν περνούν αρκετό χρόνο μαζί και το συντριπτικό 89% λένε πως θα τα πήγαιναν καλύτερα με τον σύντροφο τους εάν βρίσκονταν περισσότερο.

#4 Δουλειά:

Όταν ένας από τους δυο δουλεύει σε μια δουλειά με νυχτερινά ωράρια είναι δύσκολο να συντονιστεί με τον σύντροφο του.

#5 Πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις:

Μπορεί σε μια οικογενειακή εκδήλωση να είσαι με τον σύντροφο σου και να περνάς χρόνο μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο ποιοτικός χρόνος που χρειάζεται για να ακολουθήσει και το σεξ.

#6 Δουλειές του σπιτιού:

Όταν η γυναίκα έχει αναλάβει το σπίτι μόνη της και τρέχει για να συμμαζέψει και να συγυρίσει, τότε σίγουρα στο τέλος της ημέρας δεν θα έχει τη διάθεση για σεξ. Είναι καλό λοιπόν οι δουλειές του σπιτιού να μοιράζονται.

#7 Κατάθλιψη:

Έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες με κατάθλιψη έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια στυτική δυσλειτουργία.

#8 Ορμονικές αλλαγές:

Αυτές ισχύουν και τις γυναίκες και για τους άντρες. Για τις γυναίκες είναι πιο έντονες στην εγκυμοσύνη, στον θηλασμό ή στην εμμηνόπαυση. Σύμφωνα με έρευνες 30% με 50% των γυναικών έχουν πτώση της ερωτικής τους διάθεσης για μεγάλα διαστήματα.

#9 Προβλήματα υγείας:

Όταν κάποιος έχει ορισμένα προβλήματα υγείας, πολλές φορές αποφεύγει να κάνει σεξ. Ιδίως όταν αυτά τα προβλήματα υγείας είναι σεξουαλικής φύσης, όπως στυτική δυσλειτουργία.

#10 Βαρεμάρα:

Ορισμένοι μπορεί απλά να βαριούνται να κάνουν σεξ όσο συχνά θα ήθελε ο σύντροφος τους. Υπάρχουν όμως τρόποι αυτό να διορθωθεί και να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στην κρεβατοκάμαρα.





Πηγή: secret-life.gr