Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών ... ουρές και στο Βέρτη! 2.500 λαός πλήρωσε 160 ευρώ το μπουκάλι!


Την ώρα που αρκετοί πολίτες αγωνιούσαν για το αν θα μπορέσουν να βγάλουν από τα ΑΤΜ 60 ευρώ, σε ένα παράλληλο σύμπαν κάποιοι άλλοι -συγκεκριμένα 2.500 άτομα-




πλήρωναν 160 ή 180 ευρώ το μπουκάλι ουίσκι, έτσι, για να ακούσουν τον Νίκο Βέρτη να τραγουδά «Αν είσαι ένα αστέρι», στο μοναδικό κέντρο που παρέμενε ανοιχτό στην παραλιακή!



Το Ακρωτήρι The Real Live Clubbing στον Αγιο Κοσμά ήταν ανοιχτό και γεμάτο κόσμο, αφού δεν ακολούθησε το παράδειγμα του νυχτερινού κέντρου Ρosidonio, στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος, που έμεινε κλειστό προκειμένου να μην προκαλέσει το κοινό αίσθημα!
Η Πέγκυ Ρίζου και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με την παρέα της στο ΑκρωτήριΣύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στην πίστα και στην αρχή του προγράμματος ευχαρίστησε εκείνους που τον τίμησαν μέσα σε αυτήν την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα, ενώ στο τέλος φώναξε τον συνάδελφό του Νίκο Βουρλιώτη στην πίστα για να τραγουδήσουν το «Καλημέρα Ελλάδα», ένα τραγούδι που «τα χώνει» στους πολιτικούς.
Πάντως, αν και θα περίμενε κανείς κάποια συστολή σχετικά με τα λουλούδια, δεν υπήρχε καμία τέτοια διάθεση, αφού τα πανέρια πηγαινοέρχονταν όλη τη νύχτα.

Η -πικρή- αλήθεια όμως ήταν πως το μαγαζί ήταν τίγκα στους Ελληνες εκπροσώπους της showbiz, σε ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες, που επισκέπτονται το Ακρωτήρι κάθε Κυριακή, οι οποίοι διασκέδαζαν σαν να μη συνέβαινε τίποτα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από θαμώνα του κέντρου, 2.500 άτομα έπιναν, χόρευαν και τραγουδούσαν, ενώ τα social media πήραν φωτιά από τα γλεντοκόπια και τα ενσταντανέ διασκέδασης χωρίς καμία αιδώ. Να σημειωθεί ότι και το Σάββατο, στο ίδιο μαγαζί, διασκέδαζαν άλλοι τόσοι θαμώνες. Με λίγα λόγια, ένα 24ώρο μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα κάποιοι Ελληνες εξακολουθούσαν να είναι στα... όπα τους! Στις εξαιρέσεις ήταν το Θέα με τους Δέσποινα Βανδή και Στέλιο Ρόκκο, το οποίο το περασμένο Σάββατο βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μόνο 75 τραπέζια ρεζερβέ και ακύρωσε τη λειτουργία του.
Ξεσάλωμα control για τα πλουσιόπαιδα τ' ατίθασα

«Μην προκαλείτε το κοινό αίσθημα! Κάντε τα πάρτι σας στο εξωτερικό». Αυτή είναι η «οδηγία» από τους πατριάρχες των πλούσιων οικογενειών της Ελλάδας προς τους... γλεντζέδες γόνους τους.
Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τα τελευταία 24 ώρα στους στενούς κύκλους των ευκατάστατων δυναστειών της χώρας, οι παππούδες και οι γονείς πλούσιων νεαρών που αρέσκονται σε γλέντια (με γκεστ γνωστούς καλλιτέχνες) και υπερβολές τούς έχουν συμβουλεύσει πως αν θέλουν να κάνουν σπατάλες σε αγορές, εξαλλοσύνες σε τρελές διακοπές και πάρτι με σαμπάνιες διαθέτοντας προκλητικά ποσά για events με αστακούς, θα πρέπει να αποφύγουν τους συνηθισμένους ελληνικούς προορισμούς χαλάρωσης και χλιδής, όπως η Μύκονος, οι Σπέτσες, η Σκιάθος και το Πόρτο Χέλι!
Οι έγκυρες πληροφορίες της «Espresso» από άτομα που βρίσκονται στον κύκλο των εύπορων οικογενειών εφοπλιστών και επιχειρηματιών λένε πως έχει δοθεί «γραμμή», ώστε τα γλέντια χλιδής να γίνονται μεν, αλλά σε άλλα κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου, όπως το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, η Ιμπιζα και οι Κάννες, προκειμένου να μην προκαλέσουν το λαϊκό αίσθημα του ελληνικού λαού, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε μία από τις πιο δύσκολες ιστορικά στιγμές της. Μάλιστα γνωστός επιχειρηματίας και στενός φίλος μελών εφοπλιστικής οικογένειας, ο οποίος κάνει διακοπές μαζί τους οργώνοντας το Αιγαίο και τον Αργοσαρωνικό με ιδιωτικό σκάφος, δέχτηκε ήδη πρόσκληση για κρουαζιέρα στο εξωτερικό (με στάσεις σε Μονακό, Κάννες, Νίκαια και ιταλική Ριβιέρα).

Συγκεκριμένα, μας τόνισε ότι οι γονείς των νεαρών εφοπλιστών τούς έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προκειμένου να μην εκθέσουν τις οικογένειές τους. «Αφήστε τις... τρέλες για τους Αραβες στη Μύκονο. Εσείς θα φέρεστε με σεμνό τρόπο και δεν θα προκαλέσετε σε καμία περίπτωση τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και τον ελληνικό λαό». Αλλωστε πολλές από αυτές τις οικογένειες έχουν δημιουργήσει κοινωφελή ιδρύματα στην Ελλάδα, διακρίνονται για τη φιλανθρωπική δράση τους και έχουν κάνει ευεργεσίες και δωρεές στη χώρα, οπότε οποιαδήποτε πρόκληση μόνο κακό θα έκανε στο προφίλ τους.
Βέβαια θα μπορούσαν τις διακοπές τους να τις κάνουν στην Ελλάδα και να αφήσουν χρήματα στα νησιά μας, χωρίς να είναι απαραίτητα τα πάρτι δεκάδων χιλιάδων ευρώ.




Πηγή: treloi.eu