Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

5 πράγματα που την... "ανάβουν" σε χρόνο ρεκόρ και πως να τα εκμεταλλευτείς !


Μπορεί να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό όμως να την ανάβουν όσο δεν πάει.





Πέντε απλά πράγματα, μερικά μέρος της καθημερινότητάς σου που μπορουν να της ανεβάσουν τη λίμπιντο σε απίστευτα επίπεδα και ο τρόπος για να γίνεις κυρίαρχός τους!

1. Να... παρακάμψεις το αποσμητικό



Και όμως. Δεν σου λέμε να βρωμάς, αλλά καμιά φορά η φυσική σου μυρωδιά είναι ακριβώς αυτή που θα την ερεθίσει περισσότερο από οτιδήποτε. Επιστήμονες έχουν ανακλύψει πως μια φερομόνη που βρίσκεται στον ιδρώτα του άντρα, ανεβάζει εκρηκτικά τα επίπεδα της κορτιζόλης στις γυναίκες. Η κορτιζόλη έχει να κάνει με τον ερεθισμό τόσο του σώματος όσο και του μυαλού. Το αποτέλεσμα; Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις να αυξήσεις την ερωτική της διάθεση.
Πως να κινηθείς: Πριν ιδρώσετε... στο κρεβάτι, ιδρώστε παρέα αλλού. Στο γυμναστήριο, σε έναν περίπατο, με ποδήλατο με μια οποιαδήποτε άσκηση. Δοκίμασε να έρθεις κοντά της και αν παραπονεθεί για τη μυρωδιά σου τότε ίσως δεν ταιριάζετε. Αν όμως δεν πει τίποτε, τότε θα "δέσετε" για τα καλά και θα κάνετε και φοβερό κρεβάτι!


2. Τα κόκκινα ρούχα
Φόρα ένα κόκκινο πουκάμισο, ειδικά έντονης, σχεδόν σκούρας απόχρωσης και τσέκαρε την αντίδρασή της. Έρευνες του πανεπιστημίου του Rochester έχουν δείξει πως οι άντρες που φοράνε κόκκινα ή περιβάλλονται από το συγκεκριμένο χρώμα φαίνονται πιο γοητευτικοί και σεξουαλικά θελκτικοί στις γυναίκες. Η εξήγησή για αυτό αφορά κάποια επίκτητα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση του κόκκινου χρώματος με τη δύναμη και τον πλούτο.
Πως να κινηθείς: Φόρα κόκκινο, είναι απλό. Ειδικά σε φανέλες ή μποξεράκια.


3. Τα... τρένα του Λούνα Παρκ
Η αδρεναλίνη που δημιουργείται από το τρένο του λούνα πάρκ ή οποιαδήποτε παρεμφερή εμπειρία είναι ικανή να αυξήσει την σεξουαλική έλξη και να επηρεάσει ερωτικά τον οργανισμό. Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασαν μελετητές του πανεπιστημίου του Austin στο Texas μιας και η υψηλή αναπνοή και οι αυξημένοι παλμοί της καρδιάς, ανεβάζουν τα επίπεδα στα οποία οι άνθρωποι γοητεύονται από τους άλλους. Μιας και η συγκεκριμένη εμπειρία στις γυναίκες προκαλεί κραυγές και γενικότερες εντάσεις, καταλαβαίνεις εύκολα πως την... επηρεάζει!
Πως να κινηθείς: Καταρχήν δεν χρειάζεται να την πας ακριβώς σε τέτοιου είδους ραντεβόυ αλλά να φτιάξεις μια καλή προσομοίωση της όλης εμπειρίας. Μια ταινία με υψηλή δράση ή μια ταινία τρόμου μπορεί να έχει ανάλογη επίδραση επάνω της, αφού ανεβαίνουν οι ορμόνες που έχουν να κάνουν με την ερωτική έλξη, διάθεση και... όρεξη.


4. Οι χορευτικές σου κινήσεις


Οι κινήσεις που περιλαμβάνουν τo πάνω μέρος του σώματος, της μέσης και κούνημα του κεφαλιού αποκτούν άλλη διάσταση για τη γυναίκα, όταν ο χώρος στον οποίο γίνονται είναι... μια χορευτική πίστα με την κατάλληλη μουσική σαν background. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει το Biology Letters, προσθέτοντας πως οι γρήγορες και έντονες κινήσεις δίπλα της, αυξάνουν τον βαθμό στον οποίο ερεθίζεται σεξουαλικά μιας και δείχνουν δύναμη, πληρότητα και ζωτικότητα. Προφανώς και δεν σου λέμε να αρχίζεις να κάνεις σαν τον... καραγκιόζη μόλις δεις πίστα, αφού η χορευτική ικανότητα μεταφράζεται από τη γυναίκα σαν σημάδι άψογης φυσικής κατάστασης κάτι που "χτυπά" κατευθείαν στη λίμπιντό της.
Πως να κινηθείς: Προφανώς απλά να.. κινηθείς και να μη στέκεσαι με τα χέρια στην τσέπη νομίζοντας πως αυτό το στυλ θα την τραβήξει αυτόματα. "Πήγαινε την για χωρό" συστήνει η σεξολόγος Yvonne Fullbright, προσθέτοντας πως "πάρε πρωτοβουλία κινήσεων και φρόντισε να είσαι σε επαφή μαζί της".

5 Το κόκκινό κρασί

Οι γυναίκες που πίνουν σταθερά 1-2 ποτήρια κόκκινου κρασιού την ημέρα έχουν επίσης σταθερά μεγαλύτερα επίπεδα σεξουαλικής επιθυμία από τις υπόλοιπες. Επίσης ερευνητές έχουν βρει πως υπάρχει άμεσος συσχετισμός του κόκκινου κρασιού και της... φυσικής λίπανσης στις... ευαίσθητες γυναικείες περιοχές. Η κατάσταση, όπως καταλαβαίνεις, είναι ιδιαίτερα εκρηκτική!
Πως να κινηθείς: Σίγουρα όχι στον δρόμο του μεθυσιού. Η υπερβολικήκατανάλωση κρασιού εμποδίζει τη ροή αίματος προς τον κόλπο της, χωρίς να αναφέρουμε άλλα ευκόλως εννοούμενα αρνητικά που μπορεί να φέρει το υπερβολικό αλκοόλ!




Πηγή: treloi.eu