Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Απίστευτος τηλεοπτικός καβγάς Σαράφογλου- Κλέωνα Γρηγοριάδη


Ο ηθοποιός χαρακτήρισε το Mega «χούντα» αν και εμφανίζεται σε σήριαλ που μεταδίδεται στο συγκεκριμένο κανάλι!




- Μαρία Σαράφογλου: «Με συγχωρείτε, αλλά με προσβάλετε προσωπικά. Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα»


Την έντονη διαμαρτυρία του για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι ειδήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξέφρασε ο ηθοποιός Κλεών Γρηγοριάδης, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε παρέμβασή του στο κανάλι.

Ο γνωστός ηθοποιός σε έντονα εριστικό και αγενές ύφος προς τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου, και παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται σε σήριαλ που μεταδίδεται στο συγκεκριμένο κανάλι δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει «χούντα» που διαστρεβλώνει τα πράγματα και διογκώνει την κατάσταση στις ουρές των τραπεζών.

Παράλληλα, ο κ. Γρηγοριάδης υποστήριξε ότι ο σταθμός δεν δίνει το ίδιο βήμα για να ακουστούν όλες οι απόψεις υπονοώντας ότι το Mega προπαγανδίζει υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Να φύγει η χούντα από την Ελλάδα. Να τα μαζέψει και να φύγει» είπε ο ηθοποιός, με την δημοσιογράφο να του απαντά « Δεν αντιλαμβάνεστε τι λέτε. Δεν φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του «ναι».

Προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της και το επίπεδο στη συζήτηση με τον ηθοποιό, η Μαρία Σαράφογλου τού είπε ότι «δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εμείς οι δύο. Μην αναλώνουμε τον χρόνο σε μια μεταξύ μας αντιπαράθεση». Αν ήμασταν χούντα δεν θα είχατε τόση ώρα για να μιλήσετε και να εκφράσετε τις θέσεις σας και να μας προσβάλλετε, του είπε επίσης η γνωστή παρουσιάστρια, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη να ανταπαντά με «απόλυτο» ύφος «Θα τις δεχτείτε τις προσβολές, θέλετε δεν θέλετε».

«Με συγχωρείτε, αλλά με προσβάλετε προσωπικά. Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα» αντέτεινε η Μαρία Σαράφογλου φανερά ενοχλημένη διακόπτοντας τη συζήτηση.


Πηγή: 24wro.eu