Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οι καλύτερες στάσεις (& τάσεις) στο σεξ της πολιτικής κρίσης


H περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη και φυσικά η λίμπιντος είναι πεσμένη και οι διακοπές μοιάζουν πια με μακρινό όνειρο.





Όχι, δεν θα αφήσουμε το σεξ στην άκρη, ίσα ίσα, οι χαλαρωτικές του ιδιότητες, οι ορμόνες χαράς που αποδεσμεύονται με τον


οργασμό, μπορούν πραγματικά να κάνουν δουλίτσα με την ψυχολογία μας. Οπότε, αξίζει να δοκιμάσουμε το σεξ, αυτές τις στιγμές. Ιδού πώς θα το κάνουμε καλύτερα.
Η εξίσωση της ερωτικής επιθυμίας
Σύμφωνα με τον δρα Rob Hicks, τα κύρια συστατικά της τέλειας συνταγής για το... ξαναζωντάνεμα του έρωτα στη ζωή των ζευγαριών μπορούν να περιγραφούν από μία απλή εξίσωση:

Σεξουαλική ετοιμότητα = Άνδρας + Γυναίκα Χ Κατάλληλο περιβάλλον
Χρόνος + Φαγητό

Δηλαδή ένας άνδρας, μία γυναίκα, χρόνος και για τους δύο, γευστικό φαγητό και ρομαντικό σκηνικό - τόσο απλό! Oπότε, με τα μετρητά που έχετε σπίτι, φτιάξτε ένα ωραίο γεύμα, κλείστε τηλεοράσεις, ανάψτε κεράκια και μπείτε σε μουντ ερωτικό!
Ανανέωση του σεξουαλικού ρεπερτορίου: όπως ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου κάθε σεζόν, έτσι κι εσύ με τον αγαπημένο σου πρέπει να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε όλα αλλά επειδή ο κόσμος χάνεται, ας δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, μια νέα στάση, ένα νέο μέρος, έτσι για να πείτε ότι δεν έμεινε κάτι που δεν το προσπαθήσατε.
Σεξ με ραντεβού: δεν είπαμε να κλείνετε ραντεβού για να έρθετε σε επαφή, αλλά βάλτε το σεξ με πρόγραμμα μέσα στη μέρα. Άσε που όλες οι πολιτικές εξελίξεις γίνονται νύχτα. Μην θυσιάζετε τη νύχτα σας για να δείτε Βουλή (εκτός κι αν σας φτιάχνει). Κλείστε ραντεβού στο κρεβάτι με τηλεόραση κλειστή!

Ενδώστε στο αλκοόλ: Μια μικρή ποσότητα αλκοολούχου ποτού, π.χ. 1 ποτηράκι κρασί, δρα θετικά στη σεξουαλική συμπεριφορά, π.χ. μειώνοντας τις αναστολές και αυξάνοντας την ερωτική διάθεση. Στον αντίποδα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική λειτουργία, π.χ. προκαλώντας προβλήματα υγείας, προβλήματα στύσης, πρόωρη εκσπερμάτιση κ.ά.
Μετάτρεψε την κρεβατοκάμαρα, σε μέρος διακοπών: τι είναι αυτό που σας κάνει να ζευγαρώνετε σαν τα κουνέλια στις διακοπές; Μα φυσικά το σούπερ δωμάτιο του ξενοδοχείου σας με το υπέρδιπλο κρεβάτι και τη απίστευτη θέα. Δεν έχεις λοιπόν, παρά να μετατρέψεις το δωμάτιο σας, στο πιο όμορφο δωμάτιο ξενοδοχείου. Πολλά μαξιλάρια, καινούργια μεταξωτά σεντόνια, αναμμένα κεριά, απαλή μουσική και μια φωτογραφία της Καλντέρας στον απέναντι τοίχο, είναι αρκετά για σας σας στείλουν στη Σαντορίνη. Ξεφορτώσου την τηλεόραση, το λάπτοπ και κάντε το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ.

Ναι στην επαφή: η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος σου το οποίο διατρέχουν εκατοντάδες νεύρα. Οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα(θερμότητα, χάδια, φιλί, ακόμα και ένα απλό άγγιγμα) μπορεί να ξυπνήσει την κοιμισμένη λίμπιντο σου και να κάνεις τα πάντα στο κρεβάτι μαζί του ακόμα και μετά από μια δύσκολη ημέρα.
Ναι στα κουταλάκια: στο πλαίσιο της επαφής, δοκιμάστε στάσεις που μεγαλώνουν το δέσιμο. Κουταλάκια, αγκαλιαστό, είναι μόνο μερικές από τις στάσεις που και αγκαλιά και οπτική επαφή προσφέρουν. Και επειδή δεν έχουμε και καύσωνα, δεν θα ιδρώνετε!
Οι γυναίκες που γυμνάζονται τακτικά απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ;
Επισκόπηση 200 ερευνών με τη μέθοδο της μετανάλυσης, έδειξε ότι έχουν μεγαλύτερη επιθυμία, διεγείρονται ευκολότερα και φτάνουν σε οργασμό συχνότερα και πιο γρήγορα συγκριτικά με εκείνες που κάνουν καθιστική ζωή. Κι αυτό γιατί έχουν υψηλότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση για σεξ! Επιπλέον όσο πιο καλή φυσική κατάσταση έχουν τόσο πιο εύκολα μπορεί να κάνουν διαφορετικές ερωτικές στάσεις, μεγιστοποιώντας την απόλαυση. Άρα, μην αγνοείς τη γυμναστική ακόμα και στην κρίση.
Η yoga αυξάνει την απόλαυση
Η ενασχόληση με τη yoga 2-3 φορές εβδομαδιαίως μειώνει το άγχος, βελτιώνει την αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ και μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ικανοποίηση τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.



Πηγή: treloi.eu