Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κόρη πρωθυπουργού ποζάρει γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού!


Με μια κιθάρα στο χέρι και topless κατά το ήμισυ,
η Μαρί Ντε Βιλπέν ποζάρει στο εξώφυλλο του γαλλικού αντρικού περιοδικού «Lui»,



επιλέγοντας έτσι να δείξει ότι πια προτάσσει τη μουσική αδιαφορώντας για την πίεση του πατέρα της, πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, σύμφωνα με την Espresso.

Η 29χρονη κόρη του Ντομινίκ ντε Βιλπέν εμφανίζεται να ποζάρει μπροστά στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης δίνοντας την ευκαιρία στον φωτογράφο Σεντρίκ Μπισέ να την απαθανατίσει σε μια σειρά από σέξι πόζες που «κουμπώνουν» στο προφίλ του περιοδικού «Lui».

H γεννημένη στις ΗΠΑ καλλονή είναι συνηθισμένη στον φακό, αφού εδώ και χρόνια ακολουθεί καριέρα μοντέλου, αλλά και στο να σπάει τα νεύρα του πατέρα της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν γαλλικά περιοδικά, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει τις επαγγελματικές επιλογές της. Η πρώτη δουλειά της στο μόντελινγκ ήταν το 2005 στη Νέα Υόρκη για το περιοδικό «Elle», όταν χρησιμοποιούσε ακόμα το ψευδώνυμο Μαρί Στάις, σεβόμενη προφανώς το γεγονός ότι ακριβώς εκείνο το διάστημα ο πατέρας της ήταν πρωθυπουργός της Γαλλίας.


Η 29χρονη έχει δουλέψει για μεγάλους οίκους, μεταξύ των οποίων ο Yves Saint Laurent, του οποίου ήταν η ιέρεια για το άρωμα Ange ou Demon. Το ντεμπούτο της στην υποκριτική το έκανε με ένα μικρό ρόλο στη γαλλική τηλεοπτική σειρά «Les Rois Maudits», το 2005, ενώ το 2008 κατάφερε να αποσπάσει ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Inglorious Basterds», ωστόσο η εμφάνισή της κόπηκε στο μοντάζ.

Επίσης έχει συζητηθεί και για τη φιλία της με την Amber Heard, τη νυν σύζυγο του Johnny Depp.




Πηγή: 24wro.eu