Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κωνσταντοπούλου: "Ποια είπε άιντε...;" - Εκνευρισμένη κατέβηκε από την έδρα η Πρόεδρος


"Θα ήθελα αυτή η διαδικασία να είναι η πρώτη και η τελευταία που διεξάγεται με αυτόν τον τρόπο" ανέφερε η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς άφηνε την έδρα της στον κο Μητρόπουλο για να προεδρεύσει.




Την ίδια ώρα οι περισσότεροι βουλευτές άρχισαν να χειροκροτούν την αποχώρησή της ενώ ο κος Βενιζέλος ακούστηκε να φωνάζει" Να παραιτηθείτε".

Ο κος Μητρόπουλος ωστόσο έκλεισε τα μικρόφωνα μέχρι να επανέλθει η τάξη. Ο φακός πάντως συνέλαβε την κα Κωνσταντοπούλου να ψιθυρίζει κάτι εκνευρισμένη καθώς αποχωρούσε.

Προηγουμένως είχε δημιουργηθεί ένταση όταν η ΠτΒ έθεσε το θέμα διάρκειας της συζήτησης παρά την απόφαση που είχε παρθεί από τη διάσκεψη των Προέδρων ότι η ολοκλήρωση θα γινόταν πριν τα μεσάνυχτα.


Το λόγο πήρε από την κυβέρνηση ο κ. Βούτσης ο οποίος όμως δεν συντάχθηκε με την απόφαση της ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δεν πήραν καν το λόγο.

Από τα έδρανα ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να λέει δυνατά " Αίντε..." και η κα Κωνσταντοπούλου φανερά εκνευρισμένη ρώτησε " Ποια φώναξε άιντε; Η ψηφοφορία γίνεται δια ανατάσεως της χειρός." είπε και στη συνέχεια σήκωσε και η ίδια το χέρι της.





Πηγή: www.lifo.gr