Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σεξ: Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά τα 10 πράγματα


Κατά τη διάρκεια του σεξ συμβαίνουν πολλά ωραία πράγματα. Ερωτεύεσαι, αγαπάς, έχεις οργασμό, γελάς.




Κάποιες φορές, βέβαια, συμβαίνουν και πράγματα για τα οποία ντρέπεσαι. Κάνεις περίεργους ήχους, χασμουριέσαι και κλείνεις τα φώτα για να κρυφτείς. Ο χρόνος που περνάς στο κρεβάτι με το αγόρι σου είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα, να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να αποκαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό, τα μυστικά σας και τις επιθυμίες σας. Για αυτό όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τα επόμενα 10 πράγματα που σου συμβαίνουν, αλλά καλό είναι να τα ξεπεράσεις για να μην έχεις πια ανασφάλεια κάθε φορά που πέφτεις στο κρεβάτι:



1.Περίεργοι ήχοι: Υπάρχει απόλυτη ησυχία και η κοιλιά σου γουργουρίζει ή τέλος πάντων κάνει ένα ήχο που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Μπορεί, επίσης, να κάνεις περίεργους ήχους όταν φιλάς ή όταν καταπίνεις, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το σεξ δεν είναι ‘καθώς πρέπει’. Είναι μια εμπειρία με κύριο πρωταγωνιστή το σώμα σου και το σώμα του, για αυτό αφέσου για να το ευχαριστηθείς!
2.Δεν έρχεσαι σε οργασμό: Κατά μέσο όρο μια γυναίκα χρειάζεται 10 με 20 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό, για αυτό αν δυσκολεύεσαι, αργείς ή τελικά δεν τα καταφέρεις, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ειδικά, αν σκεφτείς ότι οι άντρες χρειάζονται περίπου 7 με 14 λεπτά για να φτάσουν σε οργασμό. Όταν, δηλαδή, εσύ αρχίζεις, εκείνος έχει ήδη τελειώσει, έχει ανάψει τσιγάρο και διαβάζει την εφημερίδα του.
3.Δεν μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις: Τι σου αρέσει στο κρεβάτι, τι δεν σου αρέσει, τι βαριέσαι και τι φαντασιώνεσαι. Δυσκολεύεσαι να τα ζητήσεις, εύχεσαι να τα κάνει από μόνος του, αλλά πάντα απογοητεύεσαι. Βρες τον τρόπο να του μιλήσεις γιατί αλλιώς θα μείνεις με το παράπονο αλλά και την απορία για το πόσο ωραία θα μπορούσες να περάσεις μαζί του.
4.Δεν έχεις όρεξη: Εκείνος θέλει κι εσύ θέλεις, αλλά το σώμα σου δεν υπακούει. Κάποιες φορές το μυαλό σου και το σώμα σου δεν είναι συνδεδεμένα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ντροπή, ειδικά όταν το καταλαβαίνει κι εκείνος. Δοκιμάστε κάποια προκαταρκτικά ή δες το σαν παιχνίδι και κάνε ό,τι χρειάζεσαι για να αποκτήσεις διάθεση για σεξ.
5.Θέλεις διάλειμμα: Το σεξ είναι σαν τη γυμναστική. Εάν κουράστηκες, έχεις κάθε δίκιο να χρειάζεσαι διάλειμμα.
6.Να λες όχι: Δεν είναι ντροπή να μην θέλεις να κάνεις ορισμένα πράγματα, να θέτεις τα όρια σου και να τα υποστηρίζεις. Δεν σημαίνει ότι είσαι συντηρητική, ότι είσαι σεμνότυφη ή ανασφαλής. Απλά δεν σου αρέσουν ορισμένα πράγματα κι εκείνος οφείλει να το σεβαστεί.
7.Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα: Εάν κλείνεις ραντεβού για αποτρίχωση κάθε φορά που έχεις ραντεβού με τον καλό σου ή κάθε φορά που κάνεις σεξ με τον άντρα σου, τότε θα τρελαθείς. Επειδή, λοιπόν, κανείς δεν είναι τέλειος, κάποιες φορές μπορεί να μην έχεις την σέξι εμφάνιση που θα ήθελες. Μην ντρέπεσαι για τις τρίχες στο σώμα σου, όλοι τις έχουν.
8.Η στιγμή του οργασμού: Μπορεί να φωνάζεις, μπορεί να γελάς, μπορεί να κλαις. Ό,τι κι αν κάνεις, πρόκειται για μια στιγμή ικανοποίησης και απελευθέρωσης. Δεν θα καταπιεστείς για αυτό, πόσω μάλλον να ντραπείς.
9.Φαντασιώσεις: Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι φυσιολογικές, για αυτό αν σκέφτεσαι κάτι άλλο την ώρα που κάνεις σεξ δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Αν, βέβαια, σκέφτεσαι άλλους άντρες κάθε φορά που είσαι με το αγόρι σου, ίσως πρέπει να προβληματιστείς για τη σχέση σου.
10.Το σώμα σου: Εάν βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί του, τότε του αρέσεις. Δεν ενδιαφέρεται για τα 2 κιλά που έχεις πάρει, για τις ατέλειες που πιστεύεις ότι έχεις ή για την κυτταρίτιδα. Μην ντρέπεσαι, λοιπόν, για το σώμα σου, αν θέλεις να περνάς καλά κατά τη διάρκεια του σεξ.

treloi.eu



Πηγή: